Η σωστή διατροφή για τις παιδικές ιώσεις Reviewed by Momizat on . Σίγουρα τα φάρμακα είναι απαραίτητα σε κάποιες περιπτώσεις, όμως η σωστή διατροφή και η ξεκούραση βοηθούν με φυσικό τρόπο το παιδί να αναρρώσει. Δείτε με ποιες Σίγουρα τα φάρμακα είναι απαραίτητα σε κάποιες περιπτώσεις, όμως η σωστή διατροφή και η ξεκούραση βοηθούν με φυσικό τρόπο το παιδί να αναρρώσει. Δείτε με ποιες Rating: 0

Η σωστή διατροφή για τις παιδικές ιώσεις

Η σωστή διατροφή για τις παιδικές ιώσεις

Σίγουρα τα φάρμακα είναι απαραίτητα σε κάποιες περιπτώσεις, όμως η σωστή διατροφή και η ξεκούραση βοηθούν με φυσικό τρόπο το παιδί να αναρρώσει.

Δείτε με ποιες τροφές μπορείτε να ενισχύσετε τον οργανισμό του:

Σούπα: Μια κλασική επιλογή των μαμάδων όταν το παιδί είναι άρρωστο. Είτε πρόκειται για κοτόσουπα, είτε για σούπα λαχανικών, το σίγουρο είναι ότι κάνουν καλή δουλειά.

Φρούτα: Τα φρούτα αποτελούν τη φυσική «ασπίδα» του οργανισμού κατά των ιώσεων, ενώ δυναμώνουν το ανοσοποιητικό σύστημα του παιδιού όταν είναι άρρωστο.

Λαχανικά: Μαζί με τα φρούτα προσφέρουν βιταμίνες και αντιοξειδωτικά, συστατικά τα οποία θωρακίζουν τον οργανισμό του μικρού σας.

Κρέας: Ακόμα μια πηγή πρωτεϊνών και ιχνοστοιχείων. Το άπαχο κρέας δίνει ενέργεια στον οργανισμό και αν μάλιστα καταναλωθεί συνοδεία λαχανικών, γίνεται πιο εύκολη η απορρόφηση των συστατικών.

Γιαούρτι: Το μυστικό βρίσκεται στα προβιοτικά, τα οποία κατά κύριο λόγο βελτιώνουν τη χλωρίδα του εντέρου. Μια καλή λύση για την αντιμετώπιση της διάρροιας.

Περισσότερα θέματα για γονείς και παιδιά στο mother.gr

© 2010-2017 Powered By Indrama.gr team

Scroll to top