Λιγότερη ζάχαρη στη διατροφή του παιδιού Reviewed by Momizat on . Η ζάχαρη χρειάζεται σε νορμάλ ποσότητες, όχι να καταλήξει να έχει βλαπτικές επιπτώσεις στον οργανισμό: Επειδή ακριβώς το βασικό ζητούμενο είναι να καταναλώνει ό Η ζάχαρη χρειάζεται σε νορμάλ ποσότητες, όχι να καταλήξει να έχει βλαπτικές επιπτώσεις στον οργανισμό: Επειδή ακριβώς το βασικό ζητούμενο είναι να καταναλώνει ό Rating: 0

Λιγότερη ζάχαρη στη διατροφή του παιδιού

Λιγότερη ζάχαρη στη διατροφή του παιδιού

Η ζάχαρη χρειάζεται σε νορμάλ ποσότητες, όχι να καταλήξει να έχει βλαπτικές επιπτώσεις στον οργανισμό:

Επειδή ακριβώς το βασικό ζητούμενο είναι να καταναλώνει όση ζάχαρη έχει ανάγκη και ιδανικά μόνο «καλή», χρήσιμο είναι να διαβάζετε προσεκτικά τις ετικέτες των προϊόντων για να βλέπετε τι ποσότητα ζάχαρης περιλαμβάνει το καθένα.

Ό,τι μπορεί να παραχθεί στο σπίτι, είναι σαφώς προτιμότερο από το να αγοραστεί σε σκεύασμα από το εμπόριο, άρα να έχει περισσότερη ζάχαρη. Μπορεί να μην είναι πάντα εφικτό, όμως μην ξεχνάτε ότι προέχει η υγεία του παιδιού σας!

Όσο το παιδί είναι μικρό, αποφύγετε να ενδώσετε στις πιέσεις του να πίνει αναψυκτικά. Αν δε δέχεται με τίποτα την άρνησή σας επειδή, λόγου χάρη, οι φίλοι του πίνουν αναψυκτικά σε καθημερινή βάση και ζηλεύει, να του δίνετε πού και πού λίγο μαζί με το φαγητό.

Φροντίστε να δίνετε στο παιδί να πίνει φυσικούς χυμούς, καθώς περιέχουν μικρές ποσότητες ζάχαρης και γενικά κάνουν καλό στην υγεία του.

Καθιερώστε ένα εβδομαδιαίο διατροφολόγιο με υγιεινά σνακ και γενικά ισορροπημένο. Αν μάθει να τρώει σωστά, τόσο πιο σπάνια θα επιζητεί ανθυγιεινά σνακ.

Περισσότερα θέματα για γονείς και παιδιά στο mother.gr

© 2010-2017 Powered By Indrama.gr team

Scroll to top