Η εφαρμογή που κάνει τις φωτογραφίες σας… ολοζώντανα αριστουργήματα Reviewed by Momizat on . Ζούμε σε μια εποχή που οι απλές φωτογραφίες είναι πια παρελθόν. Το παιχνίδι παίζεται πια με βίντεο και όλων των λογιών τις κινούμενες εικόνες. Και εδώ ακριβώς μ Ζούμε σε μια εποχή που οι απλές φωτογραφίες είναι πια παρελθόν. Το παιχνίδι παίζεται πια με βίντεο και όλων των λογιών τις κινούμενες εικόνες. Και εδώ ακριβώς μ Rating: 0

Η εφαρμογή που κάνει τις φωτογραφίες σας… ολοζώντανα αριστουργήματα

Η εφαρμογή που κάνει τις φωτογραφίες σας… ολοζώντανα αριστουργήματα

Ζούμε σε μια εποχή που οι απλές φωτογραφίες είναι πια παρελθόν. Το παιχνίδι παίζεται πια με βίντεο και όλων των λογιών τις κινούμενες εικόνες.

Και εδώ ακριβώς μπαίνει η εφαρμογή StoryZ, που με την πάναπλη σουίτα για animation που διαθέτει μετατρέπεις τη φωτογραφία σε βιντεάκι με ένα σωρό υπέροχα εφέ. Και αν θες, το κάνεις και GIF και το μοιράζεσαι με όλο τον κόσμο στα social media.

StoryZ δημιουργεί οπτικές ιστορίες από απλές φωτογραφίες, χαρίζοντας ζωή και ενδιαφέρον στη μουντάδα των δύο διαστάσεων.

Τα εργαλεία της είναι ιδιαιτέρως εύκολα, η λειτουργία της σουίτας φιλικότατη στον χρήση, ακόμα και τον εντελώς αρχάριο, και τα αποτελέσματα βγάζουν μάτι!

Για μαγικά κινούμενες εικόνες με μια καλλιτεχνική νότα, εδώ είστε…

© 2010-2017 Powered By Indrama.gr team

Scroll to top