Δελτίο τύπου Ένωσης Κυριών Reviewed by Momizat on . 1ο ΘΕΜΑ: « Δράση για την 28η Οκτωβρίου για τα παιδιά του Κοινωνικού Φροντιστηρίου της Ένωσης Κυριών Δράμας» Την Παρασκευή 26 Οκτωβρίου με αφορμή την εορτή της 2 1ο ΘΕΜΑ: « Δράση για την 28η Οκτωβρίου για τα παιδιά του Κοινωνικού Φροντιστηρίου της Ένωσης Κυριών Δράμας» Την Παρασκευή 26 Οκτωβρίου με αφορμή την εορτή της 2 Rating: 0

Δελτίο τύπου Ένωσης Κυριών

Δελτίο τύπου Ένωσης Κυριών

1ο ΘΕΜΑ: « Δράση για την 28η Οκτωβρίου για τα παιδιά του Κοινωνικού Φροντιστηρίου της Ένωσης Κυριών Δράμας»

Την Παρασκευή 26 Οκτωβρίου με αφορμή την εορτή της 28ης Οκτωβρίου τα παιδιά του Κοινωνικού Φροντιστηρίου της Ένωσης Κυριών Δράμας θα παρακολουθήσουν αποσπάσματα ταινιών, οι οποίες είναι αφιερωμένες στο «Έπος του 1940». Την εποπτεία της δράσης θα έχουν οι εθελόντριες δασκάλες της Ένωσης Κυριών Δράμας.

Το Κοινωνικό Φροντιστήριο της Ένωσης Κυριών Δράμας υλοποιείται φέτος για τέταρτη συνεχή χρονιά και υποστηρίζει τριάντα πέντε παιδιά Πρωτοβάθμιας & Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, ενώ όλη η δράση στηρίζεται από δεκαεφτά εθελοντές εκπαιδευτικούς διαφόρων ειδικοτήτων. Ο σκοπός του Κοινωνικού Φροντιστηρίου είναι διττός, αφενός η φροντιστηριακή μάθηση των παιδιών και αφετέρου η ψυχοκοινωνική τους αναπτέρωση.

2ο ΘΕΜΑ: « Έναρξη τμήματος παιδικής χορωδίας»

Από την Ένωση Κυριών Δράμας-Σ.Α.Φ.

Η Ένωση Κυριών Δράμας ανακοινώνει την έναρξη τμήματος παιδικής χορωδίας. Στα τμήματα θα συμμετέχουν παιδιά ηλικίας από 6 ετών και άνω. Παρακαλούνται οι γονείς, οι οποίοι ενδιαφέρονται, να απευθυνθούν στα γραφεία του Φορέα επί της οδού Βενιζέλου 114 και πληροφορίες δίνονται  στα τηλέφωνα 2521046062/58015. Η συμμετοχή των παιδιών στο τμήμα της χορωδίας θα είναι δωρεάν.

3ο ΘΕΜΑ: «Κουρέματα από τους μαθητές του ΕΠΑΣ ΟΑΕΔ σε ωφελούμενους της Ένωσης Κυριών Δράμας»

Την Δευτέρα 29 Οκτωβρίου και ώρα 09:00 οι μαθητές της Επαγγελματικής Σχολής (ΕΠΑ.Σ) Μαθητείας του ΟΑΕΔ, στην Ειδικότητα Κομμωτικής Τέχνης,  με τη συνοδεία των καθηγητριών τους, θα παρευρεθούν στον χώρο της Ένωσης Κυριών Δράμας, με σκοπό να προσφέρουν εθελοντικά τις υπηρεσίες τους σε ωφελούμενους του φορέα μας.

 

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΚΥΡΙΩΝ ΔΡΑΜΑΣ-Σ.Α.Φ.

 

© 2010-2017 Powered By Indrama.gr team

Scroll to top