Διήμερες εκδηλώσεις απο τον σύλλογο Κρητικών για την Εθνική Μνήμη του ολοκαυτώματος της Ι.Μ.Αρκαδίου Reviewed by Momizat on . O Σύλλογος Κρητικών Ν.Δράμας, σε συνεργασία με το Δήμο Δράμας  συνδιοργανώνουν διήμερες εορταστικές εκδηλώσεις Τιμής και Εθνικής Μνήμης, για την  επέτειο του ολ O Σύλλογος Κρητικών Ν.Δράμας, σε συνεργασία με το Δήμο Δράμας  συνδιοργανώνουν διήμερες εορταστικές εκδηλώσεις Τιμής και Εθνικής Μνήμης, για την  επέτειο του ολ Rating: 0

Διήμερες εκδηλώσεις απο τον σύλλογο Κρητικών για την Εθνική Μνήμη του ολοκαυτώματος της Ι.Μ.Αρκαδίου

Διήμερες εκδηλώσεις απο τον σύλλογο Κρητικών για την Εθνική Μνήμη του ολοκαυτώματος της Ι.Μ.Αρκαδίου

O Σύλλογος Κρητικών Ν.Δράμας, σε συνεργασία με το Δήμο Δράμας  συνδιοργανώνουν διήμερες εορταστικές εκδηλώσεις Τιμής και Εθνικής Μνήμης, για την  επέτειο του ολοκαυτώματος της Ιεράς Μονής Αρκαδίου το Νοεμβρίου του 1866, με το παρακάτω πρόγραμμα:

 

 Σάββατο  10 Νοεμβρίου στην αίθουσα του Ωδείου Δράμας και ώρα 7.30΄ μ.μ.

 

    Εορταστική εκδήλωση για την ιστορική επέτειο του Ολοκαυτώματος της Ιεράς Μονής Αρκαδίου, με σχετική ομιλία από τον Αντιστράτηγο Ε.Α. κ. Ιωάννη Κόντη  και παρουσίαση κρητικών χορών, από τα χορευτικά τμήματα του Συλλόγου.

  

      Κυριακή 11 Νοεμβρίου στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Δράμας και ώρα 10.00΄ π.μ.

 

   Μνημόσυνο υπέρ των θυσιασθέντων στο παραπάνω ολοκαύτωμα.   Θα ακολουθήσει στις 10.45΄ π.μ. επιμνημόσυνη δέηση , κατάθεση στεφάνων, από τις Αρχές, στο μνημείο της Ελευθερίας στον δημοτικό κήπο της πόλης μας και τέλος δεξίωση προσκεκλημένων.

 

Για το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου

 

            Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                  Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 

    ΜΙΧΑΛΗΣ  ΑΘΟΥΣΑΚΗΣ                                   ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΣΟΦΙΑΔΗΣ

 

© 2010-2017 Powered By Indrama.gr team

Scroll to top