Όγδοη διανομή του προγράμματος «Μέριμνα για την Τρίτη Ηλικία» Reviewed by Momizat on . ΘΕΜΑ: « Όγδοη διανομή του προγράμματος «Μέριμνα για την Τρίτη Ηλικία» Από την Ένωση Κυριών Δράμας-Σ..Α.Φ Την Τετάρτη 7 Νοεμβρίου πραγματοποιήθηκε η όγδοη διανομ ΘΕΜΑ: « Όγδοη διανομή του προγράμματος «Μέριμνα για την Τρίτη Ηλικία» Από την Ένωση Κυριών Δράμας-Σ..Α.Φ Την Τετάρτη 7 Νοεμβρίου πραγματοποιήθηκε η όγδοη διανομ Rating: 0

Όγδοη διανομή του προγράμματος «Μέριμνα για την Τρίτη Ηλικία»

Όγδοη διανομή του προγράμματος «Μέριμνα για την Τρίτη Ηλικία»

ΘΕΜΑ: « Όγδοη διανομή του προγράμματος «Μέριμνα για την Τρίτη Ηλικία»

Από την Ένωση Κυριών Δράμας-Σ..Α.Φ

Την Τετάρτη 7 Νοεμβρίου πραγματοποιήθηκε η όγδοη διανομή του προγράμματος «Μέριμνα για την Τρίτη Ηλικία», από την Ένωση Κυριών Δράμας-Σ.Α.Φ.

Στην διανομή παρευρέθη ο Ιατρός Παθολόγος  Μπαϊρακτάρης Κωνσταντίνος, ο οποίος μετά την ολοκλήρωση της διανομής ήλεγξε τις ιατρικές εξετάσεις των ωφελουμένων και διένειμε και διαιτολόγιο σε αυτούς που πάσχουν από χοληστερίνη και σάκχαρο. Στη συνέχεια, οι ωφελούμενοι δήλωσαν συμμετοχή στο τμήμα δημιουργικής απασχόλησης, και όσοι ενδιαφέρθηκαν δήλωσαν το όνομά τους για κούρεμα. Στην διανομή επίσης δόθηκε στους ωφελούμενους τυρί, τύπου κασέρι.

Η Ένωση Κυριών Δράμας-Σπίτι Ανοιχτής Φιλοξενίας από τον Απρίλιο του 2018 ξεκίνησε εκ νέου συνεργασία με το ΤΙΜΑ Κοινωφελές Ίδρυμα με στόχο την συνέχιση υλοποίησης του προγράμματος «Μέριμνα για την Τρίτη Ηλικία». Το πρόγραμμα αφορά στην μηνιαία παροχή διατακτικών για την αγορά τροφίμων και προϊόντων πρώτης ανάγκης σε ηλικιωμένους άνω των εξήντα ετών. Από το πρόγραμμα αυτό ωφελούνται εβδομήντα πέντε (75) οικογένειες και έχει διάρκεια ενός έτους. Παράλληλα στόχοι του προγράμματος είναι η ενημέρωση των ωφελουμένων σε θέματα υγιεινής διατροφής, ασφάλειας και υγείας με παροχή δωρεάν ιατρικών εξετάσεων αλλά και η ανάπτυξη των δεξιοτήτων τους, η ψυχολογικής τους ενίσχυση, η κοινωνικοποίησή τους και η βελτίωση της ποιότητας ζωής με την αγορά βασικού οικιακού εξοπλισμού.

Το κόστος του προγράμματος καλύπτεται εξ ολοκλήρου από το ΤΙΜΑ Κοινωφελές Ίδρυμα.  

 

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΚΥΡΙΩΝ ΔΡΑΜΑΣ-Σ.Α.Φ.

© 2010-2017 Powered By Indrama.gr team

Scroll to top