Πλατανιάς – Δόξα Δράμας 0-0 Reviewed by Momizat on . Από έναν βαθμό έβαλαν στο σακούλι τους Πλατανιάς και Δόξα Δράμας, με τις δύο ομάδες να παραμένουν παράλληλα αήττητες. Στα του αγώνα η ομάδα του Γιάννη Τάτση μπή Από έναν βαθμό έβαλαν στο σακούλι τους Πλατανιάς και Δόξα Δράμας, με τις δύο ομάδες να παραμένουν παράλληλα αήττητες. Στα του αγώνα η ομάδα του Γιάννη Τάτση μπή Rating: 0

Πλατανιάς – Δόξα Δράμας 0-0

Πλατανιάς – Δόξα Δράμας 0-0

Από έναν βαθμό έβαλαν στο σακούλι τους Πλατανιάς και Δόξα Δράμας, με τις δύο ομάδες να παραμένουν παράλληλα αήττητες. Στα του αγώνα η ομάδα του Γιάννη Τάτση μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι, χωρίς όμως να έχει καταφέρει να κάνει αισθητή την παρουσία του στην εστία του Πίτκα.

Μοναδική αξιόλογη στιγμή για τους Κρητικούς ήταν η προσπάθεια του Μποσέτι να αιφνιδιάσει τον τερματοφύλακα με σουτ πίσω από την σέντρα, το οποίο όμως κατέληξε άουτ. Από το 15΄ και μετά οι «μαυραετοί» ισορρόπησαν το παιχνίδι, χωρίς όμως να γίνουν απειλητικοί για την εστία του Γκοτ, με συνέπεια το στείρο 0-0 να διατηρηθεί ως έχει μέχρι το τέλος του ημιχρόνου.

Στο β΄ μέρος ο Πλατανιάς ήταν αυτός που στο 52΄ έφτασε κοντά στο 1-0, η κεφαλιά όμως του Καραγκούνη πέρασε πάνω από την εστία του Πίτκα. Από το σημείο εκείνο και μετά δεν υπήρξε κάτι το αξιόλογο στο ματς, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα το 0-0 να διατηρηθεί ως έχει μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή.

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (Γιάννης Τάτσης): Γκοτ, Ουές, Κόρτσταμ, Ρουσσάκης, Τσαμούρης, Καραγκούνης, Μποσέτι, Νίλι, Παπανικολάου, Στ. Ποζατζίδης, Μπιανκόνι.

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ (Στάικος Βεργέτης): Πίτκας, Πεταυράκης, Μπαϊκαρά, Ανδρέου, Μακρής, Ρουγκάλας, Κουσκουνάς, Ριζογιάννης, Πατράλης, Μάρτινς, Πέρεθ.

Πηγή:www.sdna.gr

© 2010-2017 Powered By Indrama.gr team

Scroll to top