Πέντε μυστικά μαγειρικής για καλύτερα πιάτα Reviewed by Momizat on . Μπορεί να τα γνωρίζετε από τη μαμά και τη γιαγιά, μπορεί να μην τα έχετε ξανακούσει ποτέ στη ζωή σας. Όπως και να 'χει, τα παρακάτω κόλπα θα σας βοηθήσουν στη μ Μπορεί να τα γνωρίζετε από τη μαμά και τη γιαγιά, μπορεί να μην τα έχετε ξανακούσει ποτέ στη ζωή σας. Όπως και να 'χει, τα παρακάτω κόλπα θα σας βοηθήσουν στη μ Rating: 0

Πέντε μυστικά μαγειρικής για καλύτερα πιάτα

Πέντε μυστικά μαγειρικής για καλύτερα πιάτα

Μπορεί να τα γνωρίζετε από τη μαμά και τη γιαγιά, μπορεί να μην τα έχετε ξανακούσει ποτέ στη ζωή σας. Όπως και να ‘χει, τα παρακάτω κόλπα θα σας βοηθήσουν στη μαγειρική σας.

Για φρέσκα αυγά
Θέλετε να επιβεβαιώσετε πόσο φρέσκα είναι τα αυγά στο ψυγείο σας; Γεμίστε ένα ποτήρι νερό και βυθίστε τα. Τα φρέσκα βουλιάζουν, ενώ τα παλιά επιπλέουν.

Για φρέσκα βότανα
Για να διατηρήσετε τα βότανά σας φρέσκα μέχρι και ένα μήνα, αποθηκεύστε τα σε δέσμες, πλυμένα και σφραγισμένα σε πλαστικές σακούλες στο ψυγείο. Όταν τα χρειαστείτε, μπορείτε να τα ξεπαγώσετε άμεσα στην κατσαρόλα ή το τηγάνι και θα είναι πιο εύκολο να τα κόψετε.

Για φρέσκο τυρί
Αν το τυρί σας σκληραίνει και στεγνώνει, μπορείτε να το προστατέψετε απλώνοντας βούτυρο ή μαργαρίνη στις πλευρές που έχει κοπεί, έτσι ώστε να σφραγίσετε την υγρασία του.

Remaining Time-0:00
Fullscreen
Mute

Για τραγανά λαχανικά
Αν λαχανικά όπως τα ραπανάκια, το σέλερι ή τα καρότα χάσουν την τραγανή υφή τους, βάλτε τα σε ένα μπολ με παγωμένο νερό, μαζί με μια φέτα ωμής πατάτας. Θα ξαναζωντανέψουν αμέσως.

Για τρυφερό κρέας
Για να έχετε νόστιμο και τρυφερό αποτέλεσμα στο κρέας σας, μαρινάρετε τα σκληρά κομμάτια κρέατος σε τουλάχιστον ένα από τα παρακάτω: μπίρα, ξίδι, χυμό εσπεριδοειδών, παπάγιας, ντομάτας ή ανανά. Τα υγρά αυτά περιέχουν ένζυμα ή οξέα που θα το μαλακώσουν. Δοκιμάστε, επίσης, να χαράξετε απαλά την επιφάνειά του –για καλύτερα αποτελέσματα, κόψτε αντίθετα από τις ίνες του.

© 2010-2017 Powered By Indrama.gr team

Scroll to top