«Διανομή πατροπαράδοτης Βαρβάρας από την Ένωση  Κυριών Δράμας-Σ.Α.Φ.» Reviewed by Momizat on . «Διανομή πατροπαράδοτης Βαρβάρας από την Ένωση  Κυριών Δράμας-Σ.Α.Φ.» Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος την παραμονή της Πολιούχου μας Αγίας Βαρβάρας, μετά την πε «Διανομή πατροπαράδοτης Βαρβάρας από την Ένωση  Κυριών Δράμας-Σ.Α.Φ.» Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος την παραμονή της Πολιούχου μας Αγίας Βαρβάρας, μετά την πε Rating: 0

«Διανομή πατροπαράδοτης Βαρβάρας από την Ένωση  Κυριών Δράμας-Σ.Α.Φ.»

«Διανομή πατροπαράδοτης Βαρβάρας από την Ένωση  Κυριών Δράμας-Σ.Α.Φ.»

«Διανομή πατροπαράδοτης Βαρβάρας από την Ένωση  Κυριών Δράμας-Σ.Α.Φ.»

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος την παραμονή της Πολιούχου μας Αγίας Βαρβάρας, μετά την περιφορά της εικόνας, διανεμήθηκε από την Ένωση Κυριών Δράμας-Σ.Α.Φ. το παραδοσιακό γλυκό της Βαρβάρας.

Οι εθελόντριες από νωρίς το μεσημέρι, ετοίμασαν τον ξενώνα για να υποδεχτούν τον κόσμο και τους επισήμους, ενώ η παραδοσιακή «βαρβάρα» φτιάχτηκε από το Δ.Σ. και τις εθελόντριες του Φορέα.

Οι εθελόντριες και τα μέλη της Ένωσης, με αναμμένα κεράκια περίμεναν έξω από τον ξενώνα την περιφορά της εικόνας και μετά την είσοδό της στον Μητροπολιτικό Ναό, ο Φορέας υποδέχτηκε πλήθος κόσμο, μεταξύ αυτών και το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού Ιωαννίνων, τηρώντας και φέτος το έθιμο.

 

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΚΥΡΙΩΝ ΔΡΑΜΑΣ-Σ.Α.Φ.

© 2010-2017 Powered By Indrama.gr team

Scroll to top