Χριστουγεννιάτικη γιορτή από τον Δήμο Δράμας, την Ένωση Κυριών Δράμας- Σ.Α.Φ. και τη ΔΕΚΠΟΤΑ Reviewed by Momizat on . «Χριστουγεννιάτικη γιορτή από τον Δήμο Δράμας, την Ένωση Κυριών Δράμας- Σ.Α.Φ. και τη ΔΕΚΠΟΤΑ» Ο Δήμος Δράμας, η Ένωση Κυριών Δράμας- Σπίτι Ανοιχτής Φιλοξενίας «Χριστουγεννιάτικη γιορτή από τον Δήμο Δράμας, την Ένωση Κυριών Δράμας- Σ.Α.Φ. και τη ΔΕΚΠΟΤΑ» Ο Δήμος Δράμας, η Ένωση Κυριών Δράμας- Σπίτι Ανοιχτής Φιλοξενίας Rating: 0

Χριστουγεννιάτικη γιορτή από τον Δήμο Δράμας, την Ένωση Κυριών Δράμας- Σ.Α.Φ. και τη ΔΕΚΠΟΤΑ

Χριστουγεννιάτικη γιορτή από τον Δήμο Δράμας, την Ένωση Κυριών Δράμας- Σ.Α.Φ. και τη ΔΕΚΠΟΤΑ

«Χριστουγεννιάτικη γιορτή από τον Δήμο Δράμας, την Ένωση Κυριών Δράμας- Σ.Α.Φ. και τη ΔΕΚΠΟΤΑ»

Ο Δήμος Δράμας, η Ένωση Κυριών Δράμας- Σπίτι Ανοιχτής Φιλοξενίας και η ΔΕΚΠΟΤΑ, σας  προσκαλούν στην Χριστουγεννιάτικη Γιορτή, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2018 και ώρα 19:00, στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Δήμου Δράμας.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα τιμηθεί ο κ. Ξενοφών Κλωναρίδης, Διευθυντής του Παραρτήματος Προστασίας Παιδιού Δράμας.

Κεντρική ομιλήτρια η Θεολόγος κα Αθηνά Βουζαξάκη.

Την εκδήλωση θα πλαισιώσουν μουσικά η χορωδία της Ένωσης Κυριών Δράμας , υπό την καλλιτεχνική διεύθυνση του κ. Λευτέρη Καλλινικίδη & η χορωδία του 2ου Δημοτικού Σχολείου Δράμας.

sdr


«Διανομή Διατακτικών από την ‘Ένωση Κυριών Δράμας- Σ.Α.Φ. για το Πρόγραμμα “Μέριμνα για την Τρίτη Ηλικία”».

Την Τρίτη, 11 Δεκεμβρίου 2018, πραγματοποιήθηκε η ένατη διανομή διατακτικών του προγράμματος «Μέριμνα για την Τρίτη Ηλικία». Οι εβδομήντα πέντε (75) ωφελούμενες οικογένειες ηλικιωμένων ενημερώθηκαν για τα ανθρώπινα δικαιώματα από το στέλεχος του προγράμματος Ελένη Καστώρη, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, που τιμάται στις 10 Δεκεμβρίου.

Επιπλέον, oι ωφελούμενοι έλαβαν προσκλήσεις για την Χριστουγεννιάτικη γιορτή που συνδιοργανώνουν ο Δήμος Δράμας, η  Ένωση Κυριών Δράμας- Σ.Α.Φ. και η ΔΕΚΠΤΟΤΑ στις 16 Δεκεμβρίου, ενώ ακολούθησε ανταλλαγή ευχών για τις γιορτές.

Τέλος, η Ψυχολόγος του προγράμματος Γεωργία Δ. Γιαννακοπούλου συνόδευσε τους ηλικιωμένους σε έναν περίπατο στην «Ονειρούπολη» Δράμας καθώς πραγματοποιήθηκε ξενάγηση στο περίπτερο της Ένωσης Κυριών Δράμας- Σ.Α.Φ., όπου οι ωφελούμενοι με μεγάλο ενθουσιασμό απασχολήθηκαν  στο Κινητό Σχολείο- MobileSchool.

Η Ένωση Κυριών Δράμας-Σπίτι Ανοιχτής Φιλοξενίας από τον Απρίλιο 2018 ξεκίνησε εκ νέου συνεργασία με το ΤΙΜΑ Κοινωφελές Ίδρυμα με στόχο την συνέχιση υλοποίησης του προγράμματος «Μέριμνα για την Τρίτη Ηλικία».

Το πρόγραμμα αφορά στην μηνιαία παροχή διατακτικών για την αγορά τροφίμων και προϊόντων πρώτης ανάγκης σε ηλικιωμένους άνω των εξήντα ετών.  Από το πρόγραμμα αυτό ωφελούνται εβδομήντα πέντε (75) οικογένειες και έχει διάρκεια ενός έτους. Παράλληλα στόχοι του προγράμματος είναι η ενημέρωση των ωφελουμένων σε θέματα υγιεινής διατροφής, ασφάλειας και υγείας με την παροχή δωρεάν ιατρικών εξετάσεων αλλά και η ανάπτυξη των δεξιοτήτων τους, η ψυχολογική τους ενίσχυση, η κοινωνικοποίηση τους και η βελτίωση της ποιότητας ζωής τους με την αγορά βασικού οικιακού εξοπλισμού.

Το κόστος του προγράμματος καλύπτεται εξ ολοκλήρου από το ΤΙΜΑ Κοινωφελές Ίδρυμα.

 

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΚΥΡΙΩΝ ΔΡΑΜΑΣ-Σ.Α.Φ.

© 2010-2017 Powered By Indrama.gr team

Scroll to top