Οδηγίες για τα ακραία καιρικά φαινόμενα στου ανθρώπους της τρίτης ηλικίας Στο πλαίσιο του προγράμματος «Μέριμνα για την Τρίτη Ηλικία» Reviewed by Momizat on . ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Από την Ένωση Κυριών Δράμας-Σ.Α.Φ. Οδηγίες για τα ακραία καιρικά φαινόμενα στου ανθρώπους της τρίτης ηλικίας Στο πλαίσιο του προγράμματος «Μέριμνα ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Από την Ένωση Κυριών Δράμας-Σ.Α.Φ. Οδηγίες για τα ακραία καιρικά φαινόμενα στου ανθρώπους της τρίτης ηλικίας Στο πλαίσιο του προγράμματος «Μέριμνα Rating: 0

Οδηγίες για τα ακραία καιρικά φαινόμενα στου ανθρώπους της τρίτης ηλικίας Στο πλαίσιο του προγράμματος «Μέριμνα για την Τρίτη Ηλικία»

Οδηγίες για τα ακραία καιρικά φαινόμενα στου ανθρώπους της τρίτης ηλικίας  Στο πλαίσιο του προγράμματος «Μέριμνα για την Τρίτη Ηλικία»

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Από την Ένωση Κυριών Δράμας-Σ.Α.Φ.

Οδηγίες για τα ακραία καιρικά φαινόμενα στου ανθρώπους της τρίτης ηλικίας

Στο πλαίσιο του προγράμματος «Μέριμνα για την Τρίτη Ηλικία»

Την Τρίτη 8 Ιανουαρίου 2019 πραγματοποιήθηκε η δέκατη διανομή διατακτικών του Προγράμματος «Μέριμνα για την Τρίτη Ηλικία».

Στο πλαίσιο του προγράμματος οι εβδομήντα πέντε ωφελούμενοι ενημερώθηκαν για την προστασία τους από τα ακραία καιρικά φαινόμενα, ενώ τους διανεμήθηκε έντυπο ενημερωτικό υλικό.

Η Ένωση Κυριών Δράμας-Σπίτι Ανοιχτής Φιλοξενίας από τον Απρίλιο του 2018 ξεκίνησε εκ νέου συνεργασία με το ΤΙΜΑ Κοινωφελές Ίδρυμα με στόχο την συνέχιση υλοποίησης του προγράμματος «Μέριμνα για την Τρίτη Ηλικία». Το πρόγραμμα αφορά στην μηνιαία παροχή διατακτικών για την αγορά τροφίμων και προϊόντων πρώτης ανάγκης σε ηλικιωμένους άνω των εξήντα ετών. Από το πρόγραμμα αυτό ωφελούνται εβδομήντα πέντε (75) οικογένειες και έχει διάρκεια ενός έτους. Παράλληλα στόχοι του προγράμματος είναι η ενημέρωση των ωφελούμενων σε θέματα υγιεινής διατροφής, ασφάλειας και υγείας με παροχή δωρεάν ιατρικών εξετάσεων αλλά και η ανάπτυξη των δεξιοτήτων τους, η ψυχολογική τους ενίσχυση, η κοινωνικοποίησή τους και η βελτίωση  της ποιότητας ζωής τους με την αγορά βασικού οικιακού εξοπλισμού.

Το κόστος του προγράμματος καλύπτεται εξ ολοκλήρου  το ΤΙΜΑ Κοινωφελές Ίδρυμα.

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΚΥΡΙΩΝ ΔΡΑΜΑΣ-Σ.Α.Φ.

 

© 2010-2017 Powered By Indrama.gr team

Scroll to top