2η αγωνιστική για τον ΚΑΟΔ…»επικίνδυνη» έδρα της Πάτρας. Reviewed by Momizat on . Να διεκδικήσει το μερίδιο της νίκης που του αναλογεί, σε μια δύσκολη έδρα όπως το κλειστό της Περιβόλας, θα επιδιώξειο  ΚΑΟΔ. Ο ΚΑΟΔ δοκιμάζεται αύριο (20/10) α Να διεκδικήσει το μερίδιο της νίκης που του αναλογεί, σε μια δύσκολη έδρα όπως το κλειστό της Περιβόλας, θα επιδιώξειο  ΚΑΟΔ. Ο ΚΑΟΔ δοκιμάζεται αύριο (20/10) α Rating:

2η αγωνιστική για τον ΚΑΟΔ…»επικίνδυνη» έδρα της Πάτρας.

Να διεκδικήσει το μερίδιο της νίκης που του αναλογεί, σε μια δύσκολη έδρα όπως το κλειστό της Περιβόλας, θα επιδιώξειο  ΚΑΟΔ.

Ο ΚΑΟΔ δοκιμάζεται αύριο (20/10) απέναντι στο νεοφώτιστο, αλλά γεμάτο ενθουσιασμό Απόλλωνα Πατρών, σε ένα παιχνίδι υψηλής επικινδυνότητας όπως παραδέχθηκε και ο προπονητής τους,  Γιώργος Καλαφατάκης: «Πρόκειται για πολύ δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι με μια ομάδα που όπως έδειξε και στον πρώτο αγώνα στην Καλλιθέα είναι ανταγωνιστική.  Το παιχνίδι γίνεται ακόμα δυσκολότερο μια και ο Απόλλωνας θα έχει και τον ενθουσιασμό της πρώτης εντός έδρας παρουσίας μετά την άνοδό του, με τον κόσμο δίπλα του.  Εμείς θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι και μέσα από αυτό να διεκδικήσουμε ό,τι μας αναλογεί».

Σύμφωνα με το Θοδωρή Ζάρα θα πρέπει να βελτιώσουν τα λάθη τους και να παίξουν συγκεντρωμένα, για να διεκδικήσουν με αξιώσεις το «διπλό» σε μια δύσκολη έδρα.  Αναλυτικά  είπε: «Προερχόμαστε από μια ήττα στην έδρα μας την πρώτη αγωνιστική. Παίζουμε σε μια δύσκολη έδρα και θέλουμε, βελτιώνοντας τα λάθη που κάναμε στον πρώτο αγώνα, να παρουσιαστούμε δυνατοί και να πραγματοποιήσουμε μια εμφάνιση. Ο Απόλλωνας είναι ιστορική ομάδα με φανατικό κοινό και πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για 40 λεπτά για να καταφέρουμε να διεκδικήσουμε τη νίκη».

© 2010-2017 Powered By Indrama.gr team

Scroll to top