Φτιάχνουμε χριστουγεννιάτικα ημερολόγια, παρέα με τους μικρούς μας ήρωες! Reviewed by Momizat on . Τα advent calendars, γερμανική λουθηρανική παράδοση, χρησιμοποιούνται για τον εορτασμό της έλευσης των Χριστουγέννων! Το κλασικό advent calendar είναι ένα ορθογ Τα advent calendars, γερμανική λουθηρανική παράδοση, χρησιμοποιούνται για τον εορτασμό της έλευσης των Χριστουγέννων! Το κλασικό advent calendar είναι ένα ορθογ Rating:

Φτιάχνουμε χριστουγεννιάτικα ημερολόγια, παρέα με τους μικρούς μας ήρωες!

Φτιάχνουμε χριστουγεννιάτικα ημερολόγια, παρέα με τους μικρούς μας ήρωες!

Τα advent calendars, γερμανική λουθηρανική παράδοση, χρησιμοποιούνται για τον εορτασμό της έλευσης των Χριστουγέννων! Το κλασικό advent calendar είναι ένα ορθογώνιο κουτί με παράθυρα. Ανοίγοντας κάθε μέρα κι ένα παράθυρο αποκαλύπτεται μια εικόνα, ένα ποίημα, ένα κομμάτι μιας ιστορίας ή ένα μικρό δώρο. Εμείς, ψάξαμε στο διαδίκτυο και βρήκαμε πολύ όμορφα, μοντέρνα και κομψά χριστουγεννιάτικα ημερολόγια για να μπoύμε σιγά σιγά στο πνεύμα των Χριστουγέννων!

15 διαφορετικές ιδέες για χριστουγεννιάτικα ημερολόγια

1. Ένα πανέμορφο και διαφορετικό από τα ημερολόγια που έχουμε δει έως τώρα είναι αυτό από το craftberrybush. Απλά χάρτινα καπελάκια ντυμένα με όμορφα χαρτιά, λίγη κορδέλα, μανταλάκια και φαντασία…

χριστουγεννιατικα ημερολογια 1

χριστουγεννιατικα ημερολογια 1b

2. Μια εξίσου όμορφη ιδέα είναι τα ημερολόγια-πορτοφολάκια από λευκή μάλλινη τσόχα. Ο συνδυασμός του λευκού με το κόκκινο χρώμα είναι ασφαλής κι εντυπωσιακός. Οι οδηγίες είναι πολύ απλές και θα τις βρείτε στο allsorts.typepadχριστουγεννιατικα ημερολογια 23. Μετατρέψτε έναν παλιό τσίγκινο δίσκο σε εντυπωσιακό ημερολόγιο βάφοντάς τον κατακόκκινο!!!

χριστουγεννιατικα ημερολογια 3

adiamondinthestuff.blogspot

4. Δείτε πως απλοί άσπροι φάκελοι μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να φτιάξετε ένα μίνιμαλ χριστουγεννιατικο ημερολογιο με πολύ στιλ!!!

χριστουγεννιατικα ημερολογια 4

fewthingsfrommylife.blogspot

5. Κλαδιά δέντρου και όμορφες κάρτες μας προτείνει η maya από το mayamade.blogspotχριστουγεννιατικα ημερολογια 5aχριστουγεννιατικα ημερολογια 5b

6. Με λίγη δουλειά παραπάνω μπορείτε να φτιάξετε αυτό το υπέροχο ημερολόγιο. Χάρτινα κουτιά ντυμένα με χαρτιά scrapbooking κι ένας καμβάς σε χριστουγεννιάτικο χρώμα!

χριστουγεννιατικα ημερολογια 6

modpodgerocksblog

7. Εάν δεν έχετε πολύ χρόνο κι έχετε μικρά παιδιά, τότε αυτή η ιδέα είναι στα μέτρα σας. Ένα ημερολόγιο που θα φτιάξετε σε 10′!!!

χριστουγεννιατικα ημερολογια 7

laclassedellamaestravalentina.blogspot

8. Τα σπιρτόκουτα είναι πάντα χρήσιμα στις χειροτεχνίες…

χριστουγεννιατικα ημερολογια 8

allaboutyou.com

9. Εξαιρετικά απλή και όμορφη ιδέα για ημερολόγιο είναι κι αυτή με τα κυπελάκια-ταράνδους!

χριστουγεννιατικα ημερολογια 9

www.balancinghome.com

10. Εάν σας αρέσει το ράψιμο, τότε δείτε αυτά τα ημερολογια χριστουγεννων απο τσόχα. Είναι απλά στην κατασκευή τους αλλά τόσο όμορφα…

χριστουγεννιατικα ημερολογια 10

beeniebudsandcoblog                            purlbee.com

11. Ημερολόγιο χριστουγέννων πολλών αστέρων!!!

χριστουγεννιατικα ημερολογια 11

designsponge.com

χριστουγεννιατικα ημερολογια 11 b

designsponge.com

12. Πόσο πιο απλό και όμορφο μπορεί να γίνει ένα ημερολόγιο;

 χριστουγεννιατικα ημερολογια 12

spoonful.com

13. Πάλι τα σπιρτόκουτα…

χριστογεννιατικα ημερολογια 13

justagirlblog.com

14. Στο trilliumdesign.blogspot θα βρείτε ένα εξαιρετικά αναλυτικό tutorial για να φτιάξετε ένα παραμυθένιο ημερολόγιο!χριστουγεννιατικα ημερολογια 14

15. Για το τέλος αφήσαμε μια πολύ ρομαντική πρόταση! Με βάση το λευκό χρώμα στολίστε το ημερολόγιο σας με αντικείμενα που θα φέρουν τα Χριστούγεννα πιο κοντά!

χριστουγεννιατικα ημερολογια 15

© 2010-2017 Powered By Indrama.gr team

Scroll to top