Συνάντηση Αντιπεριφερειάρχη με το ΔΣ της Οικολογικής Κίνησης Δράμας Reviewed by Momizat on . Τη Δευτέρα 26/11 ο Αντιπεριφερειάρχης Δράμας,Γιάννης Ξανθόπουλος, επισκέφθηκε τα γραφεία της Οικολογικής Κίνησης Δράμας και συναντήθηκε με το Διοικητικό Συμβούλ Τη Δευτέρα 26/11 ο Αντιπεριφερειάρχης Δράμας,Γιάννης Ξανθόπουλος, επισκέφθηκε τα γραφεία της Οικολογικής Κίνησης Δράμας και συναντήθηκε με το Διοικητικό Συμβούλ Rating:

Συνάντηση Αντιπεριφερειάρχη με το ΔΣ της Οικολογικής Κίνησης Δράμας

Συνάντηση Αντιπεριφερειάρχη με το ΔΣ της Οικολογικής Κίνησης Δράμας

Τη Δευτέρα 26/11 ο Αντιπεριφερειάρχης Δράμας,Γιάννης Ξανθόπουλος, επισκέφθηκε τα γραφεία της Οικολογικής Κίνησης Δράμας και συναντήθηκε με το Διοικητικό Συμβούλιο του φορέα. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε με την ευκαιρία της ολοκλήρωσης του έργου ταξινόμησης του αρχείου και της βιβλιοθήκης της Οικολογικής Κίνησης με εργαζόμενους που διατέθηκαν από την Π.Ε. Δράμας στο πλαίσιο του προγράμματος κοινωφελούς εργασίας.

Ο πρόεδρος της Οικολογικής Κίνησης, Σταύρος Δαγκλής,  συνοδευόμενος από τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και τους εργαζόμενους που υλοποίησαν τη δράση, αφού ευχαρίστησε τον Αντιπεριφερειάρχη για τη βοήθειά του και την προθυμία με την οποία πάντοτε ανταποκρίνεται στις ανάγκες του φορέα, τον ξενάγησε στους χώρους του αρχείου και της βιβλιοθήκης και του προσέφερε μια σειρά από τα βιβλία που έχει εκδώσει η Οικολογική Κίνηση.

Στη συνέχεια του επέδωσε υπόμνημα με τις θέσεις της Οικολογικής Κίνησης και ακολούθησε συζήτηση με τη συμμετοχή όλων των μελών του ΔΣ κατά την οποία δόθηκε ιδιαίτερη έμφαση στα θέματα της λαθροϋλοτομίας και της λαθροθηρίας, τα οποία το τελευταίο διάστημα παρουσιάζουν ιδιαίτερη έξαρση, καθώς και στο θέμα των λιγνιτών, το οποίο αποτελεί μόνιμη πηγή ανησυχίας για την περιοχή μας.

Μετά το πέρας της συνάντησης ο κ. Ξανθόπουλος δήλωσε: «Με ιδιαίτερη χαρά στεκόμαστε πάντοτε αρωγοί στο έργο της Οικολογικής Κίνησης Δράμας. Με τη δράση που μόλις ολοκληρώθηκε η Οικολογική Κίνηση απέκτησε πλήρως ταξινομημένο αρχείο και βιβλιοθήκη, καθώς και μια ηλεκτρονική βάση δεδομένων που διευκολύνει την αναζήτηση και τον εντοπισμό των βιβλίων. Θέλω να ευχαριστήσω τους συμβασιούχους μας για το έργο που προσέφεραν και να διαβεβαιώσω την Οικολογική Κίνηση πως θα είμαστε πάντοτε δίπλα της σε κάθε πρωτοβουλία που λαμβάνει για το καλό του τόπου».

 

 

          Από το Γραφείο Τύπου

                                             της Περιφερειακής Ενότητας Δράμας

© 2010-2017 Powered By Indrama.gr team

Scroll to top