Αντισφαίριση: Κοπή βασιλόπιτας Reviewed by Momizat on . Το Σάββατο 19 Ιανουαρίου στο Cafe “Noir”  πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη εκδήλωση κοπής της βασιλόπιτας του Ομίλου Αντισφαίρισης Δράμας μέσα σε κλίμα ιδιαίτερα  Το Σάββατο 19 Ιανουαρίου στο Cafe “Noir”  πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη εκδήλωση κοπής της βασιλόπιτας του Ομίλου Αντισφαίρισης Δράμας μέσα σε κλίμα ιδιαίτερα  Rating:

Αντισφαίριση: Κοπή βασιλόπιτας

Το Σάββατο 19 Ιανουαρίου στο Cafe “Noir”  πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη εκδήλωση κοπής της βασιλόπιτας του Ομίλου Αντισφαίρισης Δράμας μέσα σε κλίμα ιδιαίτερα  εγκάρδιο και εορταστικό.

Ήταν μεγάλη η συμμετοχή των αθλητών, των μελών και των φίλων του Ομίλου, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν θέματα που αφορούν στον Όμιλο και όχι μόνο.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν και απεύθυναν χαιρετισμό ο Αντιδήμαρχος κ. Μλεκάνης Μιχαήλ και ο Δημοτικός Σύμβουλος Μυστακίδης Ιωάννης.

Ο Γενικός Αρχηγός κ. Καραγιαννίδης Στέλιος αφού καλωσόρισε και ευχαρίστησε τους καλεσμένους αναφέρθηκε στο αγωνιστικό σκέλος του Συλλόγου, όπως και ο Προπονητής κ. Καρακατσάνης Δημήτριος.

Βραβεύτηκαν οι διακριθέντες αθλητές: Ο Κατσάλοβ Ιωάννης με 3 δεύτερες θέσεις και 2 πρώτες θέσεις στο ενωσιακό. Ο Σέρτης Ευάγγελος με τρίτη θέση στο ενωσιακό και ο Παπούδας Αναστάσιος με πέμπτη θέση.

Οι διακριθέντες βραβεύτηκαν με επαίνους και τους δόθηκαν ως δώρο εκ μέρους της Διοίκησης,  από ένας αγωνιστικός σάκος αντισφαίρισης.

Ο Πρόεδρος του Ομίλου κ. Καραγιαννίδης Δημήτριος αναφέρθηκε στο σπουδαίο έργο που επιτελείται, εκθειάζοντας την συλλογική προσπάθεια αλλά και τις ιδιαίτερα θετικές προοπτικές για το μέλλον. Συνεχάρει όλους τους συμμετέχοντες και κυρίως τους διακριθέντες και τους ευχήθηκε περισσότερες επιτυχίες.

Μεταξύ άλλων τόνισε “…Όλη αυτή την χρονιά που πέρασε, εργαστήκαμε για να ευοδωθούν οι προσπάθειες, να ικανοποιηθούν οι προσδοκίες και να υλοποιηθούν οι στόχοι μας. Αυτό θα μας χαρακτηρίζει και την νέα χρονιά. Σήμερα υψώνουμε τον πήχη των προσδοκιών μας και ατενίζουμε το μέλλον με αισιοδοξία, στοχεύοντας σε υψηλότερες διακρίσεις. Την αισιοδοξίας μας, την αντλούμε από την αγάπη όλων εσάς και την δυναμική  πορεία μας έως τώρα….”

Επίσης ο Πρόεδρος αναφέρθηκε στην κυρίαρχη προτεραιότητα για τον χρόνο που διανύουμε η οποία είναι η διεύρυνση της βάσης των μελών, τονίζοντας ότι τα μέλη αποτελούν το ισχυρότερο κεφάλαιο κάθε Συλλόγου. Και προσκάλεσε, όλους τους φίλους του τένις για μια γνωριμία. Τους καλούσε να έλθουν κοντά στο Σύλλογο, να γνωριστούν  και να μοιραστούν τις σκέψεις και τα ενδιαφέροντα τους.

Στη συνέχεια ευχαρίστησε τον Αντιδήμαρχο Δράμας κ. Μλεκάνη Μιχαήλ, για την συμβολή του και για την στήριξη του έργου του Συλλόγου έως τώρα και τον προσκάλεσε, όπως αποδεχθεί τον τίτλο του επιτίμου μέλους του Συλλόγου Αντισφαίρισης Δράμας.

Ο Αντιδήμαρχος Δράμας κ. Μλεκάνης Μιχαήλ ευχαρίστησε για την τιμή και ευχήθηκε καλύτερες μέρες στον Σύλλογο, με περισσότερες συμμετοχές και περισσότερες διακρίσεις.

Ακολούθησε η κοπή της βασιλόπιτας και συζητήσεις μεταξύ των παρισταμένων, που αφορούσαν στην γενικότερη λειτουργία του Συλλόγου αλλά και στις διακρίσεις που επετεύχθησαν.

Η ωραία βραδιά συνεχίστηκε με ζωντανή μουσική μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες και έκλεισε με την ανανέωση του ραντεβού εκ μέρους των παρευρισκομένων για τις επόμενες εκδηλώσεις του Συλλόγου Αντισφαίρισης Δράμας.

© 2010-2017 Powered By Indrama.gr team

Scroll to top