Πρόγνωση καιρού Reviewed by Momizat on . Σάββατο 9/2: Άστατος καιρός και πάλι στα δυτικά,τα βόρεια και τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και την Κρήτη με βροχές και καταιγίδες πιθανώς ισχυρές,χιόνια στα Σάββατο 9/2: Άστατος καιρός και πάλι στα δυτικά,τα βόρεια και τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και την Κρήτη με βροχές και καταιγίδες πιθανώς ισχυρές,χιόνια στα Rating:

Πρόγνωση καιρού

Σάββατο 9/2: Άστατος καιρός και πάλι στα δυτικά,τα βόρεια και τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και την Κρήτη με βροχές και καταιγίδες πιθανώς ισχυρές,χιόνια στα ορεινά και ημιορεινά της ηπείρου,δυτικής θεσσαλίας,στερεάς και δυτικής πελοποννήσου αλλά και διαστήματα βελτίωσης. Στην υπόλοιπη χώρα αναμένονται λίγες νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες με πιθανότητα τοπικών βροχών κυρίως στα βόρεια. Οι άνεμοι Δ-ΝΔ εξασθενημένοι στα πελάγη και η θερμοκρασία στα επίπεδα της Παρασκευής με μικρή άνοδο στα νότια.

Κυριακή 10/2: Νέο σύστημα θα μας επηρεάσει από τα δυτικά με ισχυρές βροχές στη δυτική Ελλάδα, και σταδιακά στην υπόλοιπη ηπειρωτική χώρα και το ανατολικό Αιγαίο. Τα φαινόμενα στα δυτικά και το ανατολικό Αιγαίο θα είναι έντονα, ενώ στην ανατολική ηπειρωτική χώρα πιο ασθενή, τοπικά και μικρότερης διάρκειας. Ο ήπιος καιρός θα συνεχιστεί στις περισσότερες ανατολικές και νότιες περιοχές, αλλά στα δυτικά και βόρεια η θερμοκρασία δε θα ξεπεράσει τους 10c. Χιόνια φαίνονται μόνο μέχρι ημιορεινές περιοχές της Ηπείρου και της δυτικής Μακεδονίας 500-600 μέτρων. Είναι πιθανό κατα την διάρκεια της νύχτας προς το ξημέρωμα της δευτέρας τα χιόνια να πέσουν και σε πεδινές περιοχές της μακεδονίας.

Η επόμενη εβδομάδα θα είναι και πάλι βροχερή στα δυτικά και το ανατολικό Αιγαιο, οι Δ-ΝΔ άνεμοι θα κυριαρχήσουν στα πελάγη στην αρχή, ενώ από τα μέσα της θα στραφούν σε ΝΑ με ενίσχυση προς το τέλος της, όπου αναμένεται σοβαρή επιδείνωση (14-16/2) με πολύ νερό σε όλη τη χώρα…..αλλά θα έχουμε την ευκαιρία να μιλήσουμε σε επόμενες ανανεώσεις.

weathercast

© 2010-2017 Powered By Indrama.gr team

Scroll to top