Ετοιμάζει αλλαγές ο Τζαναβάρας Reviewed by Momizat on . Αρκετές απουσίες απο την ομάδα της Δόξας και σε αυτήν την αγωνιστική με Άρη Σοϊλέδη να εξακολουθεί να είναι τραυματίας, οπότε θα πρέπει ο Μπουτζίκος να πάρει θέ Αρκετές απουσίες απο την ομάδα της Δόξας και σε αυτήν την αγωνιστική με Άρη Σοϊλέδη να εξακολουθεί να είναι τραυματίας, οπότε θα πρέπει ο Μπουτζίκος να πάρει θέ Rating:

Ετοιμάζει αλλαγές ο Τζαναβάρας

Ετοιμάζει αλλαγές ο Τζαναβάρας

Αρκετές απουσίες απο την ομάδα της Δόξας και σε αυτήν την αγωνιστική με Άρη Σοϊλέδη να εξακολουθεί να είναι τραυματίας, οπότε θα πρέπει ο Μπουτζίκος να πάρει θέση στην αριστερά άκρη της άμυνας στο παιχνίδι με τα Γιαννιτσά.

Ο Ιντζόγλου θα είναι απών λόγω τιμωρίας, πιθανότατα να τον αντικαταστήσει ο Καμινιώτης.  Τη θέση του Πουλάκου θα πάρει ο Τότο, ο οποίος άρχισε να δένει ακόμη περισσότερο με την υπόλοιπη ομάδα και να έχει αποτέλεσμα.

Ο Μιλένκοβιτς δεν έχει δικαίωμα να αγωνισθεί και ο έτερος σέντερ μπακ είναι αμφίβολος λόγω τραυματισμού. Άρα το κέντρο της ομάδας θα αλλάξει εξ ολοκλήρου απο τον Παναγιώτη Τζαναβάρα εν όψει αγώνος με τα Γιαννιτσά.

Αξίζει στην ομάδα της Δόξας ένα καλύτερο αποτέλεσμα απο την τελευταία αγωνιστική με τον Απόλλων, αφού αντικειμενικά είναι απο τις καλύτερες ομάδες της football league.

 

flnews

© 2010-2017 Powered By Indrama.gr team

Scroll to top