Υλικά συνταγής
- 3 πατάτες βρασμένες
- 8 τρυφερά κολοκυθάκια βρασμένα
- 2 αυγά βρασμένα
- 6-8 ντοματίνια κομμένα στη μέση
- 1 ξερό κόκκινο κρεμμύδι κομμένο σε ροδέλες (δαχτυλίδια)
- 1 πρέζα ρίγανη
- 1/3 φλ. τσαγιού ελαιόλαδο
- 3 κ.σ. ξίδι
- 6 ελιές
- 1 κ.σ. κάππαρη
- Αλάτι
1. Κόβουμε μέσα σε μια σαλατιέρα τα κολοκύθια σε χοντρές φέτες. Καθαρίζουμε και κόβουμε τις πατάτες σε κομμάτια και τα αυγά στα τέσσερα. Στη συνέχεια προσθέτουμε τα ντοματίνια, τις ελιές και την κάππαρη.
2. Σε ένα βαζάκι χτυπάμε το ελαιόλαδο με το ξίδι, τη ρίγανη και λίγο αλάτι. Περιχύνουμε με αυτή τη σος τη σαλάτα και σερβίρουμε