Σύλληψη ημεδαπού για μεταφορά λαθραίων τσιγάρων Reviewed by Momizat on . Συνελήφθη χθες (10-8-2013) το πρωί, στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Εξοχής Δράμας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κάτω Νευροκοπίου της Αστυνομικής Διε Συνελήφθη χθες (10-8-2013) το πρωί, στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Εξοχής Δράμας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κάτω Νευροκοπίου της Αστυνομικής Διε Rating: 0

Σύλληψη ημεδαπού για μεταφορά λαθραίων τσιγάρων

Σύλληψη ημεδαπού για μεταφορά λαθραίων τσιγάρων

Συνελήφθη χθες (10-8-2013) το πρωί, στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Εξοχής Δράμας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κάτω Νευροκοπίου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Δράμας, 42χρονος ημεδαπός, για μεταφορά λαθραίων τσιγάρων.

1

Ειδικότερα, ο δράστης, οδηγώντας μίνι λεωφορείο, με βουλγάρικες πινακίδες, μετέβη στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Εξοχής, προκειμένου να πραγματοποιήσει έξοδο από τη χώρα. Ακολούθως, σε ενδελεχή έλεγχο που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί σε συνεργασία με το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Κάτω Νευροκοπίου, εντόπισαν, επιμελώς κρυμμένα, σε ειδικά διαμορφωμένη κρύπτη, 9.490 πακέτα τσιγάρων, για τα οποία δεν είχαν καταβληθεί στο δημόσιο οι ανάλογοι δασμοί και φόροι.

Κατασχέθηκαν το παραπάνω όχημα και 9.490 πακέτα λαθραίων τσιγάρων.   

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην κα. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Δράμας, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Αστυνομικό Τμήμα Κάτω Νευροκοπίου Δράμας.

© 2010-2017 Powered By Indrama.gr team

Scroll to top