Ο Δήμος Δράμας τίμησε τους ανθρώπους της Τρίτης Ηλικίας Reviewed by Momizat on . Σε μία ενθουσιώδη και γιορτινή ατμόσφαιρα γιόρτασαν οι άνθρωποι της Τρίτης  Ηλικίας και τα μέλη των ΚΑΠΗ του Δήμου Δράμας την παγκόσμια ημέρα ηλικιωμένων. Η Εκδ Σε μία ενθουσιώδη και γιορτινή ατμόσφαιρα γιόρτασαν οι άνθρωποι της Τρίτης  Ηλικίας και τα μέλη των ΚΑΠΗ του Δήμου Δράμας την παγκόσμια ημέρα ηλικιωμένων. Η Εκδ Rating: 0

Ο Δήμος Δράμας τίμησε τους ανθρώπους της Τρίτης Ηλικίας

Ο Δήμος Δράμας  τίμησε τους ανθρώπους της Τρίτης Ηλικίας

Σε μία ενθουσιώδη και γιορτινή ατμόσφαιρα γιόρτασαν οι άνθρωποι της Τρίτης  Ηλικίας και τα μέλη των ΚΑΠΗ του Δήμου Δράμας την παγκόσμια ημέρα ηλικιωμένων. Η Εκδήλωση στην οποία ανταποκρίθηκαν εκατοντάδες ηλικιωμένοι συμπολίτες μας διοργανώθηκε από το Δήμο της Δράμας και το Νομικό Πρόσωπο του Δήμου Δράμας. Σε μία βραδιά αντάξια των ανθρώπων της  παλαιότερης γενιάς γεμάτη μουσική, χορό, εδέσματα και πολύ κέφι.

39EB5337

Ο Δήμαρχος Δράμας Κυριάκος Χαρακίδης ευχήθηκε Χρόνια Πολλά στους ανθρώπους της Τρίτης Ηλικίας και υποσχέθηκε ότι η εκδήλωση θα γίνει το 2014, στον νέο υπερσύγχρονο χώρο, το Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων,  που ολοκληρώνετε στην περιοχή της Ανάπλασης, του χειμάρρου της Καλλιφύτου. Συγχρόνως δεσμεύτηκε ότι μέλημα του Δήμου της Δράμας θα είναι η συνεχείς βελτίωση της ποιότητας ζωής των ηλικιωμένων στην πόλη και τις κοινότητες.

39EB5341

 

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

© 2010-2017 Powered By Indrama.gr team

Scroll to top