Την Κυριακή αρχίζει το πρωτάθλημα γυναικείου ποδοσφαίρου Α΄ Eθνικής. Reviewed by Momizat on . Η ομάδα του νομού μας αγωνίζεται εκτός έδρας με την ομάδα των Ελπίδων Καρδίτσας. Μια δύσκολη αποστολή καθώς η ομάδα της Καρδίτσας τερμάτισε πέρσι στην 2η θέση π Η ομάδα του νομού μας αγωνίζεται εκτός έδρας με την ομάδα των Ελπίδων Καρδίτσας. Μια δύσκολη αποστολή καθώς η ομάδα της Καρδίτσας τερμάτισε πέρσι στην 2η θέση π Rating: 0

Την Κυριακή αρχίζει το πρωτάθλημα γυναικείου ποδοσφαίρου Α΄ Eθνικής.

Την Κυριακή αρχίζει το πρωτάθλημα γυναικείου ποδοσφαίρου Α΄ Eθνικής.

Η ομάδα του νομού μας αγωνίζεται εκτός έδρας με την ομάδα των Ελπίδων Καρδίτσας.

Μια δύσκολη αποστολή καθώς η ομάδα της Καρδίτσας τερμάτισε πέρσι στην 2η θέση πίσω από την ομάδα του ΠΑΟΚ και σίγουρα αποτελεί μια από τις δυνατότερες ομάδες του φετινού πρωταθλήματος.

 Η ομάδα μας θα προπονηθεί το Σάββατο το πρωί και αμέσως μετά θα αναχωρήσει για την πόλη της Καρδίτσας όπου και θα διανυκτερεύσει. Τα μόνα προβλήματα που αντιμετωπίζει το προπονητικό επιτελείο είναι οι απουσίες της Κοτσάκη που αγωνίζεται με την Εθνική Κορασίδων της χώρας μας στην Αυστρία καθώς και της Δραγγίνη που αναμένεται να μπει σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων την επόμενη εβδομάδα μετά το σοβαρό διάστρεμμα που υπέστη στο παιχνίδι με τις Βασίλισσες της Θράκης.

 Ο αγώνας θα διεξαχθείς στο γήπεδο Προδρόμου και θα ξεκινήσει στις 16:00. Διαιτητές της συνάντησης έχουν οριστεί οι ΜΑΣΤΟΡΟΔΗΜΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ, ΔΕΛΗΓΙΑΝΝΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ, ΝΤΟΥΡΜΑ ΣΟΦΙΑ Τον αγώνα αναμένεται να το παρακολουθήσουν και πολλοί φίλαθλοι της ομάδας μας καθώς ήδη έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για να βρεθούν την Κυριακή το απόγευμα κοντά στην ομάδα μας.

Όλα τα μέλη της ομάδας δηλώνουν έτοιμα για την νέα αυτή πρόκληση που ξεκινά την Κυριακή και αποφασισμένα για να ξεπεράσουν τα όποια προβλήματα προκύψουν. Μην ξεχνάμε άλλωστε ότι οι πρεμιέρες κρύβουν πάντα εκπλήξεις και όλοι στην ομάδα θέλουν να αποτελέσουν την ευχάριστη έκπληξη του νέου πρωταθλήματος. 

© 2010-2017 Powered By Indrama.gr team

Scroll to top