Βασιλακάκης: «Ψάχνουμε την έξυπνη πάσα» Reviewed by Momizat on . Ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του εμφανίστηκε ο Κώστας Βασιλακάκης, αλλά όχι από το ισόπαλο αποτέλεσμα με τον Αιγινιακό Ο έμπειρος τεχνικός ήξερ Ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του εμφανίστηκε ο Κώστας Βασιλακάκης, αλλά όχι από το ισόπαλο αποτέλεσμα με τον Αιγινιακό Ο έμπειρος τεχνικός ήξερ Rating: 0

Βασιλακάκης: «Ψάχνουμε την έξυπνη πάσα»

Βασιλακάκης: «Ψάχνουμε την έξυπνη πάσα»

Ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του εμφανίστηκε ο Κώστας Βασιλακάκης, αλλά όχι από το ισόπαλο αποτέλεσμα με τον Αιγινιακό

Ο έμπειρος τεχνικός ήξερε ότι είχαν δύσκολο έργο απέναντι σε μία νέα ομάδα με έμπειρους παίκτες, όπως είναι ο Αιγινιακός και αυτό φάνηκε στο πρώτο ημίχρονο από την απόδοση των παικτών. Στο δεύτερο μέρος «ανέβασαν» την απόδοση τους, δημιούργησαν φάσεις όμως δεν στάθηκαν τυχεροί να πάρουν τους τρεις βαθμούς της νίκης.

Χαρακτηριστικά ο Βασιλακάκης δήλωσε: «Ξέραμε ότι η αποστολή μας ήταν δύσκολη. Πάντα είναι δύσκολη όταν θέλεις τη νίκη και πολύ περισσότερο όταν έχεις απέναντι σου μία ομάδα νεοφώτιστη, που διαθέτει ρόστερ έμπειρων παικτών. Δεν ξεκινήσαμε καλά το παιχνίδι στα πρώτα 20 λεπτά, μπήκαμε νωθρά, μετά προσπαθήσαμε να ισορροπήσουμε. Στο δεύτερο μέρος, οι αλλαγές βοήθησαν την ομάδα. Δημιουργήσαμε τις προϋποθέσεις, αλλά δεν έγινε η μεγάλη φάση. Σε αυτό φταίει και η ποιότητα που έχουμε, ειδικά από τη μέση και μπροστά. Ζητάμε την έξυπνη πάσα εδώ και πολύ καιρό για να αξιοποιήσουμε τους παίκτες που έχουμε μπροστά».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην φιλοσοφία που θέλει να έχει η ομάδα της Δόξας λέγοντας: «Είμαι ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών. Χρειάζεται, όμως, να τη συνδυάσουμε με το καθαρό μυαλό. Δουλεύουμε περισσότερο στο εγκεφαλικό επίπεδο, έτσι ώστε να παίζουμε με μυαλό και με σωστή σκέψη μέσα στο παιχνίδι. Ορισμένοι αργούν να πιάσουν αυτή τη φιλοσοφία. Άλλοι προσπαθούν περισσότερο και πιστεύω ότι τα καταφέρνουμε. Έχουμε υπομονή και θα αξιολογήσουμε όλα τα παιδιά μέχρι το τέλος για να δούμε ποια μπορούν να ανταποκριθούν στην ομάδα που λέγεται Δόξα Δράμας. Έχουμε ευθύνη απέναντι στον κόσμο. Πρέπει να παίρνουμε και τα αποτελέσματα δεν φτάνει μόνο το πνεύμα μαχητικότητας».

Ενώ για το μέλλον της ομάδας στο πρωτάθλημα είπε: Δεν είμαι ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα. Πρέπει να μαζέψουμε βαθμούς. Πιστεύω ότι σιγά σιγά και το πρόγραμμά μας θα είναι πιο εύκολο από εδώ και πέρα και θα μας δώσει τη δυνατότητα να πάρουμε τους βαθμούς που θέλουμε».

http://www.onsports.gr/Podosfairo/Football-League/Boreios-Omilos/item/355772-Basilakakis-Psahnoyme-tin-exypni-pasa

 

© 2010-2017 Powered By Indrama.gr team

Scroll to top