Α.Ε. Καλαμπακίου- Αρης Φτελιάς:2-4 Φιλικό Reviewed by Momizat on . Ενδιαφέρον φιλικό παιχνίδι έγινε το Σάββατο 31-3-2012 στο Δημοτικό γήπεδο Καλαμπακίου μεταξύ της Α.Ε. Καλαμπακίου και του ΑΡΗ Φτελιάς επί τη ευκαιρία της διακοπ Ενδιαφέρον φιλικό παιχνίδι έγινε το Σάββατο 31-3-2012 στο Δημοτικό γήπεδο Καλαμπακίου μεταξύ της Α.Ε. Καλαμπακίου και του ΑΡΗ Φτελιάς επί τη ευκαιρία της διακοπ Rating:

Α.Ε. Καλαμπακίου- Αρης Φτελιάς:2-4 Φιλικό


Ενδιαφέρον φιλικό παιχνίδι έγινε το Σάββατο 31-3-2012 στο Δημοτικό γήπεδο Καλαμπακίου μεταξύ της Α.Ε. Καλαμπακίου και του ΑΡΗ Φτελιάς επί τη ευκαιρία της διακοπής του Πρωταθλήματος της Ε.Π.Σ. Δράμας. Τόσο ο κ. Φιλίππου όσο και ο κ. Λουλούδης είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν όλους τους παίκτες τους και να βγάλουν χρήσιμα συμπεράσματα.

Το παιχνίδι χωρίς το  άγχος της βαθμολογίας  ώθησε  τους ποδοσφαιριστές να παίξουν ελεύθερα και πολύ επιθετικά αφού η μία φάση διαδεχόταν την άλλη.  Μόλις στο 12΄ο Τζιβανάκης   για το Καλαμπάκι  είχε δοκάρι σε δυνατό σουτ  έξω από την περιοχή. Στο 29΄ο Μίλο  από θέση έξω αριστερά βρήκε με παράλληλη σέντρα  στον Ζορμπίδη  ο οποίος σούταρε με το αριστερό και η μπάλα μετά από κόντρα σε αμυντικό κατέληξε στα δίχτυα του  Γρηγορέλη. Στο 49΄ο Τζιβανάκης με ωραία κεφαλιά  κρέμασε τον Παγκάκη και ισοφάρισε σε 1-1. Στο 52΄πάλι ο Τζιβανάκης αφού έκανε μία κούρσα πάνω από σαράντα μέτρα πίσω από το κέντρο έφτασε έξω από την μεγάλη περιοχή  και πλάσαρε στη δεξιά γωνία του Παγκάκη και έκανε το 2-1.Στο 71΄ο Κατσαντώνης Π. από αριστερά μεταβίβασε μέσα στην περιοχή τον Φιλίππου ο οποίος με ωραία προσποίηση αφού απέφυγε τον αμυντικό ,πλάσαρε  τον Γρηγορέλη και ισοφάρισε σε 2-2. Στο 90΄ο Κατσαντώνης Γ. από δεξιά έβγαλε ωραία σέντρα και ο Φιλίππου με θαυμάσια κεφαλιά έκανε το 2-3. Στο 93΄ο Πατέλης με διπλή προσπάθεια έβγαλε σέντρα μέσα στην περιοχή και ο Μίλο από το ύψος του πέναλτι με ανάποδο ψαλίδι διαμόρφωσε το τελικό 2-4.

Να σημειώσουμε ότι παρών στο παιχνίδι ήταν και παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Α.Ε. Καλαμπακίου  Βάιος  Καρίνογλου  στο οποίο ευχόμαστε  γρήγορα να ξεπεράσει το πρόβλημα υγείας  μετά από το ατύχημα που είχε.

                                                                                        Γιάννης  Καραβάς

© 2010-2017 Powered By Indrama.gr team

Scroll to top