Τεχνολογία: Βουτιά ρεκόρ 10% στις πωλήσεις προσωπικών υπολογιστών παγκοσμίως το 2013 Reviewed by Momizat on . Οι παγκόσμιες πωλήσεις προσωπικών υπολογιστών (PCs) αναμένεται να εμφανίσουν φέτος τη χειρότερη μείωση στην ιστορία τους. Η πτώση-ρεκόρ το 2013, σύμφωνα με την Οι παγκόσμιες πωλήσεις προσωπικών υπολογιστών (PCs) αναμένεται να εμφανίσουν φέτος τη χειρότερη μείωση στην ιστορία τους. Η πτώση-ρεκόρ το 2013, σύμφωνα με την Rating: 0

Τεχνολογία: Βουτιά ρεκόρ 10% στις πωλήσεις προσωπικών υπολογιστών παγκοσμίως το 2013

Τεχνολογία: Βουτιά ρεκόρ 10% στις πωλήσεις προσωπικών υπολογιστών παγκοσμίως το 2013

Οι παγκόσμιες πωλήσεις προσωπικών υπολογιστών (PCs) αναμένεται να εμφανίσουν φέτος τη χειρότερη μείωση στην ιστορία τους. Η πτώση-ρεκόρ το 2013, σύμφωνα με την εταιρεία International Data Corporation (IDC), εκτιμάται ότι θα φθάσει το 10,1%.

Οι πωλήσεις PCs σημειώνουν συνεχή υποχώρηση κατά τα τελευταία έξι τρίμηνα, το μακρύτερο χρονικό διάστημα που έχει συμβεί κάτι τέτοιο διεθνώς. Οι απώλειες των προσωπικών υπολογιστών, επιτραπέζιων και φορητών, οφείλονται κυρίως στη στροφή του ενδιαφέροντος των καταναλωτών προς τους υπολογιστές-ταμπλέτες και τα «έξυπνα» κινητά τηλέφωνα.

«Ίσως η βασικότερη αιτία ανησυχίας για τη μελλοντική ζήτηση PCs είναι η έλλειψη λόγων για να αντικαταστήσει κανείς ένα παλαιότερο σύστημα» δήλωσε ο αναλυτής της IDC Τζέι Τσου, σύμφωνα με το BBC. Οι παγκόσμιες πωλήσεις προσωπικών υπολογιστών αναμένεται να συνεχίσουν την καθοδική πορεία τους και το 2014, αν και με μικρότερο ρυθμό.

http://www.avgi.gr/article/1420013/texnologia-boutia-rekor-10-stis-poliseis-prosopikon-upologiston-pagkosmios-to-2013

© 2010-2017 Powered By Indrama.gr team

Scroll to top