Συννεφιασμένος ο καιρός στην Ονειρούπολη μα γεμάτο μελωδίες Reviewed by Momizat on . Σάββατο 28 Δεκεμβρίου 12:00 Κεντρική σκηνή. Ο Εξωραϊστικός Πολιτιστικός Σύλλογος Πανοράματος Δράμας παρουσιάζει «Χριστούγεννα στην Μακεδονία με παραδοσιακούς χο Σάββατο 28 Δεκεμβρίου 12:00 Κεντρική σκηνή. Ο Εξωραϊστικός Πολιτιστικός Σύλλογος Πανοράματος Δράμας παρουσιάζει «Χριστούγεννα στην Μακεδονία με παραδοσιακούς χο Rating: 0

Συννεφιασμένος ο καιρός στην Ονειρούπολη μα γεμάτο μελωδίες

Συννεφιασμένος ο καιρός στην Ονειρούπολη μα γεμάτο μελωδίες

Σάββατο 28 Δεκεμβρίου

12:00 Κεντρική σκηνή. Ο Εξωραϊστικός Πολιτιστικός Σύλλογος Πανοράματος Δράμας παρουσιάζει «Χριστούγεννα στην Μακεδονία με παραδοσιακούς χορούς και παραμύθια».

13:30 Κεντρική σκηνή. Η Χορωδία Ενηλίκων από την Νέα Μάδυτο Χαλκιδικής στην σκηνή της Ονειρούπολης.

14:00 Κεντρική σκηνή. Ο Σύλλογος Γεωργιανών, «Η Γεωργία», σε μια παράσταση Γεωργιανού μπαλέτου ντυμένο με το χρώμα του τόπου τους.

17:00 Μικρή σκηνή. Η Χριστίνα και η Θωμαή Θωμά με τους Μουσικομικρούληδες, έρχονται να διασκεδάσουν τους μικρούς επισκέπτες με μουσικά παιχνίδια και πολύ – πολύ κέφι !

17.00 Κεντρική σκηνή. Ο Ποντιακός Σύλλογος «Πόντος» Χορτοκοπίου με χορούς από όλες τις περιοχές του Πόντου.

17:30 Κεντρική σκηνή. Ο Παμμικρασιατικός Σύλλογος Δράμας «Ο Άγιος Χρυσόστομος» θα συμμετέχει στην μεγάλη μας γιορτή με τα χορευτικά του τμήματα, παρουσιάζοντας χορούς της Μικράς Ασίας …με άρωμα από τις χαμένες πατρίδες.

19:00 Κεντρική Σκηνή. Δικαιολογημένα φέρουν τον τίτλο των καλύτερων γλεντζέδων …μιας διαθέτουν όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά του ανθρώπων που αγαπούν τη ζωή …και από αυτό το Κρητικό γλέντι δεν πρέπει να λείψει κανείς …η Κρήτη συναντά την Ονειρούπολη.

© 2010-2017 Powered By Indrama.gr team

Scroll to top