Χόμπιτ, δράκοι και ο Πίτερ Τζάκσον σε μάλλινη εκδοχή Reviewed by Momizat on . Η Denise Salway είναι μία 50χρονη Ουαλή, που αγαπά το πλέξιμο και τον κινηματογράφο. Έτσι πήρε την απόφαση να τα συνδυάσει. Το αποτέλεσμα ήταν να έχει καταφέρει Η Denise Salway είναι μία 50χρονη Ουαλή, που αγαπά το πλέξιμο και τον κινηματογράφο. Έτσι πήρε την απόφαση να τα συνδυάσει. Το αποτέλεσμα ήταν να έχει καταφέρει Rating: 0

Χόμπιτ, δράκοι και ο Πίτερ Τζάκσον σε μάλλινη εκδοχή

Χόμπιτ, δράκοι και ο Πίτερ Τζάκσον σε μάλλινη εκδοχή

Η Denise Salway είναι μία 50χρονη Ουαλή, που αγαπά το πλέξιμο και τον κινηματογράφο. Έτσι πήρε την απόφαση να τα συνδυάσει.

Το αποτέλεσμα ήταν να έχει καταφέρει να δημιουργήσει το δικό της «μάλλινο» καλλιτεχνικό στερέωμα από νάνους, χόμπιτ, δράκους αλλά και τη φιγούρα του σκηνοθέτη των πολυβραβευμένων ταινιών, Πίτερ Τζάκσον…φυσικά με την κάμερά του.

Τα μικροσκοπικά αυτά έργα τέχνης βέβαια δεν είναι εύκολη υπόθεση. Χρειάζεται μεράκι, υπομονή, επιμονή και ταλέντο. Για μία φιγούρα η Denise από το Penyfai της Νότιας Ουαλίας, μπορεί να χρειαστεί μία μέρα, ίσως και λίγο παραπάνω.

Έχει ήδη πλέξει τον Μπίλμπο Μπάγκινς, τον Γκάνταλφ και άλλους χαρακτήρες της τριλογίας αλλά αυτός που την παίδεψε λίγο παραπάνω ήταν ο Δράκος Σμάουγκ, στον οποίο αφιέρωσε έναν ολόκληρο μήνα στο πλέξιμο.

Και αν νομίζετε ότι η θεματολογία της περιορίζεται στον Άρχοντα των Δαχτυλιδιών και στο Χόμπιτ, κάνετε λάθος καθώς έχει ήδη πλέξει τη φιγούρα του Αμερικανού Προέδρου Λίνκολν αλλά και αυτήν της ηθοποιού Όντρεϊ Χέπμπορν.

Η Denise είχε απαρνηθεί τις… βελόνες της από την εποχή της εφηβείας της, μέχρι την ημέρα που η κόρη της Lisa της ζήτησε να πλέξει για τους 150 καλεσμένους του γάμου της διάφορες φιγούρες. Η 50χρονη γυναίκα της έκανε φυσικά το χατίρι και έκτοτε η δημιουργικότητά της είναι αστείρευτη.

 

http://www.clickatlife.gr/eikastika/story/23489/xompit-drakoi-kai-o-piter-tzakson-se-mallini-ekdoxi

© 2010-2017 Powered By Indrama.gr team

Scroll to top