Ακρίτας Ν.Κρώμνης – ΠΑΟΠ Ν.Αμισού: 2-2 Reviewed by Momizat on . Ο αγώνας στιγματίστηκε από τον τραυματισμό του ποδοσφαιριστή του Ακρίτα Σαφαρίδη ο οποίος διακομίστηκε στο νοσοκομείο της Δράμας. Να τονίσουμε σε αυτό το σημείο Ο αγώνας στιγματίστηκε από τον τραυματισμό του ποδοσφαιριστή του Ακρίτα Σαφαρίδη ο οποίος διακομίστηκε στο νοσοκομείο της Δράμας. Να τονίσουμε σε αυτό το σημείο Rating: 0

Ακρίτας Ν.Κρώμνης – ΠΑΟΠ Ν.Αμισού: 2-2

Ο αγώνας στιγματίστηκε από τον τραυματισμό του ποδοσφαιριστή του Ακρίτα Σαφαρίδη ο οποίος διακομίστηκε στο νοσοκομείο της Δράμας. Να τονίσουμε σε αυτό το σημείο ότι ασθενοφόρο δεν υπήρχε στο γήπεδο και ούτε έκανε την εμφάνισή του ποτέ διότι ένα όχημα εξυπηρετούσε όλο τον νομό Δράμας …. εν έτη 2012 στην Ελλάδα… να ναι καλά ο κύριος Ράνος Δημήτριος ο οποίος είναι νοσηλευτής και παρείχε τις πρώτες βοήθειες στον ποδοσφαιριστή. Σύσσωμη όλη ομάδα και η διοίκηση του Ακρίτα ευχαριστούνε τον κ. Ράνο για την βοήθειά του. Εμείς με την σειρά μας να ευχηθούμε περαστικά στον ποδοσφαιριστή του Ακρίτα και να επιστρέψει υγιείς και δυνατός. Για το παιχνίδι να πούμε ότι προηγήθηκε η Ν. Αμισός αλλά οι γηπεδούχοι αντέδρασαν και ισοφάρισαν.

Οι φάσεις του αγώνα

Στο 14’ ο Καρατζιάς κάνει το 0-1.

Στο 67’ ο Καρατζιάς με σουτ κάνει το 0-2.

Στο 75’ ο Παναγιώτου με πέναλτι κάνει το 1-2.

Στο 80’ ο Παναγιώτου με σουτ κάνει το 2-2.

Αποβολές : 55’ Αναστασιάδης, 89’ Παναγιώτου

Διαιτητές:       Τσενεκίδης (Βάντσης – Γκοτζαρίδης)

Ακρίτας Ν.Κρώμνης: Χατζηπαναγιώτου, Σαφαρίδης (3’ λ.τ Μωϋσιάδης), Γκυτάκης, Μεσσήνης, Παναγιώτου, Μελικίδης, Ράνος, Πράσατζης, Γκαϊτατζής, Άντζας (65’ Τεκτονίδης), Σκυνήτης.

Ν.Αμισός: Σεφερτζής, Διαμαντής, Τζιμάνης, Νικολαϊδης Γ, Νικολαϊδης Χ, Ζορμπίδης, Τσορούμογλου, Τεξίζογλου, Αθανασιάδης, Καρατζιάς, Χάσογλου.

 

© 2010-2017 Powered By Indrama.gr team

Scroll to top