Φιλέτο ψαριού με λαχανικά Reviewed by Momizat on . Η συγκεκριμένη συνταγή αποτελεί έναν γευστικό, υγιεινό και γρήγορο τρόπο προκειμένου να προσλάβετε ω3 λιπαρά. Παράλληλα, έχει χαμηλή περιεκτικότητα σε Νάτριο, ε Η συγκεκριμένη συνταγή αποτελεί έναν γευστικό, υγιεινό και γρήγορο τρόπο προκειμένου να προσλάβετε ω3 λιπαρά. Παράλληλα, έχει χαμηλή περιεκτικότητα σε Νάτριο, ε Rating: 0

Φιλέτο ψαριού με λαχανικά

Φιλέτο ψαριού με λαχανικά

Η συγκεκριμένη συνταγή αποτελεί έναν γευστικό, υγιεινό και γρήγορο τρόπο προκειμένου να προσλάβετε ω3 λιπαρά. Παράλληλα, έχει χαμηλή περιεκτικότητα σε Νάτριο, ενώ τα λαχανικά και τα μυρωδικά ενισχύουν το πιάτο όχι μόνο σε γεύση, αλλά και σε βιταμίνες & αντιοξειδωτικά συστατικά.

Υλικά συνταγής

  • 2 φιλέτα σφυρίδας
  • 4 ντοματίνια
  • λίγη κάππαρη ή καππαρόφυλλα
  • ½ φινόκιο κομμένο σε λεπτές φέτες
  • 1 φρέσκο κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • αλάτι
  • φρεσκοτριμμένο πιπέρι
  • 1½ κ.σ. ελαιόλαδο
  • 2 λαδόκολλες
Εκτέλεση
Απλώνουμε τις λαδόκολλες στον πάγκο. Τοποθετούμε επάνω από ένα φιλέτο ψαριού, με τη ράχη να ακουμπάει στη λαδόκολλα. Αλατοπιπερώνουμε τα φιλέτα, ισομοιράζουμε τα ντοματίνια, το φινόκιο, το φρέσκο κρεμμύδι και τα καππαρόφυλλα.
Περιχύνουμε με το ελαιόλαδο, κλείνουμε τις λαδόκολλες σε πακετάκι, γυρίζοντας τα πλαϊνά κάτω από το ψάρι. Η ένωση της λαδόκολλας να μείνει από πάνω ώστε να μην τρέξουν τα υγρά του φαγητού. Τοποθετούμε τα πακέτα σε λαμαρίνα, ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200οC για 20΄.
Σερβίρουμε με πράσινη σαλάτα, ρύζι ή πατάτα βραστή.

Mερίδες: 2
Χρόνος Προετοιμασίας: 5 λεπτά
Χρόνος Μαγειρέματος: 20 λεπτά
http://www.argiro.gr/

© 2010-2017 Powered By Indrama.gr team

Scroll to top