Εξιχνιάστηκε κλοπή οχήματος Reviewed by Momizat on . Σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος δύο ατόμων για τα κατά περίπτωση αδικήματα της κλοπής και αποδοχής προϊόντων εγκλήματος  Κατά την διάρκεια των ερευνών εντοπίσθ Σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος δύο ατόμων για τα κατά περίπτωση αδικήματα της κλοπής και αποδοχής προϊόντων εγκλήματος  Κατά την διάρκεια των ερευνών εντοπίσθ Rating: 0

Εξιχνιάστηκε κλοπή οχήματος

Εξιχνιάστηκε κλοπή οχήματος

Σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος δύο ατόμων για τα κατά περίπτωση αδικήματα της κλοπής και αποδοχής προϊόντων εγκλήματος 

Κατά την διάρκεια των ερευνών εντοπίσθηκε το όχημα και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του 

Εξιχνιάστηκε, ύστερα από ενδελεχείς έρευνες της Ομάδας Δημόσιας Ασφάλειας του Τμήματος Ασφάλειας Δράμας, κλοπή Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου, που είχε διαπραχθεί την 20/21-7-2013 στην παραλία Οφρυνίου Καβάλας.

Για την υπόθεση, σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ενός 65χρονου αλλοδαπού, υπηκόου Βουλγαρίας για κλοπή και ενός 23χρονου ημεδαπού για αποδοχή προϊόντων εγκλήματος.

Αναλυτικότερα, όπως προέκυψε από τις έρευνες, ο 65χρονος, την 20/21-7-2013, αφαίρεσε το Ι.Χ.Ε αυτοκίνητο από την παραλία Οφρυνίου Καβάλας και στη συνέχεια το διέθεσε, έναντι χρηματικής αμοιβής, στην επιχείρηση περισυλλογής, επεξεργασίας και ανακύκλωσης μετάλλων, που διατηρεί ο 23χρονος δράστης.

Στο πλαίσιο των ερευνών, το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο εντοπίσθηκε σε χώρο της επιχείρησης του 23χρονου, κατασχέθηκε και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του.

Σημειώνεται ότι ο 23χρονος έχει απασχολήσει κατά το παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για το ίδιο αδίκημα.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Δράμας, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Δράμας.

© 2010-2017 Powered By Indrama.gr team

Scroll to top