Από σήμερα οι αιτήσεις για τις Πανελλαδικές Reviewed by Momizat on . Για πρώτη χρονιά δε θα υπάρχει ως επιλογή η εισαγωγή σε Σχολές Αστυνομίας Από σήμερα Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου θα μπορούν οι ενδιαφερόμενοι μαθητές να υποβάλλουν η Για πρώτη χρονιά δε θα υπάρχει ως επιλογή η εισαγωγή σε Σχολές Αστυνομίας Από σήμερα Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου θα μπορούν οι ενδιαφερόμενοι μαθητές να υποβάλλουν η Rating: 0

Από σήμερα οι αιτήσεις για τις Πανελλαδικές

Από σήμερα οι αιτήσεις για τις Πανελλαδικές

Για πρώτη χρονιά δε θα υπάρχει ως επιλογή η εισαγωγή σε Σχολές Αστυνομίας

Από σήμερα Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου θα μπορούν οι ενδιαφερόμενοι μαθητές να υποβάλλουν ηλεκτρονικά τις αιτήσεις συμμετοχής τους για τις πανελλαδικές εξετάσεις του 2014, με την προθεσμία να λήγει στις 25 Φεβρουαρίου.

Για πρώτη χρονιά δε θα υπάρχει ως επιλογή η εισαγωγή σε Σχολές Αστυνομίας. Επίσης για το τμήμα Φωτογραφίας και Οπτικοακουστικών του ΤΕΙ Αθήνας δεν θα εξετάζονται οι υποψήφιοι στα ειδικά μαθήματα Ελεύθερο και Γραμμικό Σχέδιο, όπως ίσχυε μέχρι πέρσι.

Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να προμηθεύονται την αίτηση είτε από το Λύκειο, όπου φοιτούν, είτε από το Διαδίκτυο στην επίσημη ιστοσελίδα του υπουργείου Παιδείας www.minedu.gov.gr στο σύνδεσμο Εξετάσεις (Γενικό Λύκειο ή ΕΠΑΛ ΤΕΕ/ Έντυπα εξετάσεων).

© 2010-2017 Powered By Indrama.gr team

Scroll to top