Δράμα ’86 – Ζαφειράκης Νάουσας:35-39 Reviewed by Momizat on . Ήταν ανταγωνιστική για είκοσι λεπτά Την 4η συνεχόμενη ήττα της στο πρωτάθλημα της Α2 ανδρών στο χάντμπολ, γνώρισε η Δράμα ’86.Η δραμινή ομάδα, ηττήθηκε το Σάββα Ήταν ανταγωνιστική για είκοσι λεπτά Την 4η συνεχόμενη ήττα της στο πρωτάθλημα της Α2 ανδρών στο χάντμπολ, γνώρισε η Δράμα ’86.Η δραμινή ομάδα, ηττήθηκε το Σάββα Rating: 0

Δράμα ’86 – Ζαφειράκης Νάουσας:35-39

Ήταν ανταγωνιστική για είκοσι λεπτά Την 4η συνεχόμενη ήττα της στο πρωτάθλημα της Α2 ανδρών στο χάντμπολ, γνώρισε η Δράμα ’86.Η δραμινή ομάδα, ηττήθηκε το Σάββατο με 35-39 από τον πρωτοπόρο και αήττητο Ζαφειράκη Νάουσας, σ’ ένα ανοιχτό παιχνίδι με πολύ θέαμα, γρήγορο χάντμπολ και υψηλό σκορ όπως φαίνεται και από το τελικό αποτέλεσμα. Κρίσιμο για τη δραμινή ομάδα και στα μέτρα της παιχνίδι για να κερδίσει, είναι αυτό της επόμενης αγωνιστικής, το Σάββατο στις 5 μ.μ. στην Αξιούπολη του Κιλκίς με αντίπαλο τον τοπικό Αλέξανδρο.

Το φιλμ του αγώνα

Στο αγωνιστικό μέρος η Δράμα ’86 κοίταξε τον αντίπαλο για είκοσι λεπτά.

Από εκεί και πέρα ο Ζαφειράκης ήταν καλύτερος, βρήκε ρυθμό και πήρε μια καλή διαφορά στο σκορ που την διατήρησε και την αύξησε στα μέσα του δεύτερου μέρους.

Η δραμινή ομάδα δεν μπόρεσε να περιορίσει τον αντίπαλο στην άμυνα, ενώ έκανε αρκετά αβίαστα λάθη στις τελικές πάσες και στα τέτ-α-τετ.

Τα στοιχεία του αγώνα

Διαιτητές του αγώνα: Αγγελίδης – Κατσάνος.

7-6, 10-13, 14-18 ημίχρονο, 20-26, 27-35, 35-39 τελικό αποτέλεσμα.

 

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Δράμα ’86: Γιάνναρος, Τσελίδης, Νέλκος 4 γκολ, Βαλαβάνης 7 γκολ, Χατζηνικολάου 1 γκολ, Γκλαβόπουλος 1 γκολ, Παράσχου Γιάννης 4 γκολ, Θωμίδης 3 γκολ, Παπαδόπουλος Αδάμ 1 γκολ, Κουρουτζίδης 2 γκολ, Ιακωβίδης 5 γκολ, Σάββας Σάββα 2 γκολ, Μπαρουξάκης, Χατζηλάκος.

Ζαφειράκης Νάουσας: Ροδοβίτης 4 γκολ, Χατζηγεωργίου 8 γκολ, Ρότσιος, Τσαλιγόπουλος 7 γκολ, Κρέπσης 2 γκολ, Τσάτσας, Λαζαρίδης, Μήτσικας 2 γκολ, Καραγεωργίου 12 γκολ, Βλάχος 3 γκολ, Πετρίδης 1 γκολ, Μπουμπουλέτρας, Πλούμης, Βεζυργιαννόπουλος.

 

 

© 2010-2017 Powered By Indrama.gr team

Scroll to top