Χρησιμοποιήστε έξυπνα ό,τι περισσέψει στο τραπέζι σας Reviewed by Momizat on . Μετά από τόσες ημέρες γιορτών που πέρασαν και ακόμη δεν έχουν τελειώσει, τα σκουπίδια σίγουρα γέμισαν για τα καλά. Δείτε, όμως, 3 πράγματα που μπορείτε να κάνετ Μετά από τόσες ημέρες γιορτών που πέρασαν και ακόμη δεν έχουν τελειώσει, τα σκουπίδια σίγουρα γέμισαν για τα καλά. Δείτε, όμως, 3 πράγματα που μπορείτε να κάνετ Rating: 0

Χρησιμοποιήστε έξυπνα ό,τι περισσέψει στο τραπέζι σας

Χρησιμοποιήστε έξυπνα ό,τι περισσέψει στο τραπέζι σας

Μετά από τόσες ημέρες γιορτών που πέρασαν και ακόμη δεν έχουν τελειώσει, τα σκουπίδια σίγουρα γέμισαν για τα καλά. Δείτε, όμως, 3 πράγματα που μπορείτε να κάνετε με πράγματα που σας έχουν απομείνει.

Κρασί Το κρασί μπορεί να κρατηθεί για λίγες μέρες από τη στιγμή που θα το ανοίξετε. Αν σας περίσσεψε, γεμίστε τις παγοκύστες σας, βάλτε τες στην κατάψυξη και χρησιμοποιήστε τα παγάκια κρασιού στο μέλλον σε κάποια σάλτσα ή σε κάποιο δροσιστικό ποτό.

Βασιλικός Την ίδια τακτική μπορείτε να ακολουθήσετε με αρωματικά βότανα και χόρτα που σας περισσεύουν μετά από κάποιο γεύμα, όπως βασιλικός, μαϊντανός κ.ο.κ Βάλτε τα σε παγοκύστες στην κατάψυξη και χρησιμοποιήστε τα ξανά αργότερα σε σάλτσες, σούπες κ.ά.

Κολοκύθα Αν χρησιμοποιήσατε κολοκύθα, αλλά δεν καταναλώθηκε όλη, καρυκεύστε τη με κανέλα ή μοσχοκάρυδο και ανάμειξέ τη με βρώμη σε ένα διαφορετικό πρωινό.

© 2010-2017 Powered By Indrama.gr team

Scroll to top