Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος 51χρονου ημεδαπού για παραβάσεις του νόμου περί όπλων, φθορά ξένης ιδιοκτησίας και απειλή Reviewed by Momizat on . Σχηματίστηκε δικογραφία από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Δοξάτου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Δράμας, σε βάρος 51χρονου ημεδαπού, για παραβάσεις του νόμου Σχηματίστηκε δικογραφία από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Δοξάτου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Δράμας, σε βάρος 51χρονου ημεδαπού, για παραβάσεις του νόμου Rating: 0

Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος 51χρονου ημεδαπού για παραβάσεις του νόμου περί όπλων, φθορά ξένης ιδιοκτησίας και απειλή

Σχηματίστηκε δικογραφία από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Δοξάτου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Δράμας, σε βάρος 51χρονου ημεδαπού, για παραβάσεις του νόμου περί όπλων, φθορά ξένης ιδιοκτησίας και απειλή.

Αναλυτικότερα, προχθές (11-1-2015) τις πρώτες πρωινές ώρες, ο δράστης, ευρισκόμενος σε κατάστημα (καφενείο), στον Καλαμώνα Δράμας, διαπληκτίστηκε φραστικά με έναν 54χρονο ημεδαπό, απειλώντας τον, ενώ ακολούθως αποχώρησε. Μετά από λίγη ώρα, επέστρεψε έξω από το κατάστημα, κρατώντας κυνηγετικό όπλο και πυροβόλησε τρεις φορές στον αέρα και μια φορά στο όχημα της συζύγου του 54χρονου, προκαλώντας σε αυτό φθορές, ενώ στη συνέχεια τράπηκε σε φυγή προς άγνωστη κατεύθυνση.

Στο χώρο του συμβάντος και την οικία του δράστη, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τέσσερις (4) κάλυκες κυνηγετικού όπλου και δύο (2) κυνηγετικά όπλα, αντίστοιχα.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του 51χρονου θα υποβληθεί στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Δράμας, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Δοξάτου Δράμας.

© 2010-2017 Powered By Indrama.gr team

Scroll to top