Σύλληψη ημεδαπού για διακεκριμένη φθορά και απείθεια Reviewed by Momizat on . Συνελήφθη την 22-2-2015 το πρωί, στη Δράμα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Δράμας, 35χρονος ημεδαπός, διότι, με τη χρήση μπογιάς και πινέλου, είχε αναγ Συνελήφθη την 22-2-2015 το πρωί, στη Δράμα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Δράμας, 35χρονος ημεδαπός, διότι, με τη χρήση μπογιάς και πινέλου, είχε αναγ Rating: 0

Σύλληψη ημεδαπού για διακεκριμένη φθορά και απείθεια

Σύλληψη ημεδαπού για διακεκριμένη φθορά και απείθεια

Συνελήφθη την 22-2-2015 το πρωί, στη Δράμα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Δράμας, 35χρονος ημεδαπός, διότι, με τη χρήση μπογιάς και πινέλου, είχε αναγράψει διάφορα συνθήματα σε περίπτερο, σε τοίχους 2 καταστημάτων και σε είσοδο πολυκατοικίας, στην πόλη της Δράμας. Σημειώνεται ότι ο δράστης δε συμμορφώθηκε στις υποδείξεις των αστυνομικών και τράπηκε σε φυγή, προκειμένου να διαφύγει τη σύλληψη, χωρίς όμως να τα καταφέρει.

Σύλληψη 2 ημεδαπών για κλοπή

Συνελήφθησαν την 22-2-2015 το μεσημέρι, στην Προσοτσάνη, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Προσοτσάνης με τη συνδρομή της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, δύο (2) ημεδαποί, μια 31χρονη και ένας 18χρονος, διότι, λίγες ώρες νωρίτερα, επιβαίνοντες σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, μετέβησαν στην Καλλιθέα Δράμας, όπου η 31χρονη διέρρηξε οικία, αφαιρώντας από το εσωτερικό της 50 ευρώ, ενώ στη συνέχεια επιβιβάστηκε στο όχημα, στο οποίο ανέμενε ο 18χρονος. Στην κατοχή των δραστών βρέθηκε το αφαιρεθέν χρηματικό ποσό, το οποίο κατασχέθηκε και αποδόθηκε στον δικαιούχο του.

© 2010-2017 Powered By Indrama.gr team

Scroll to top