Επιδότηση για εφαρμογές κινητών και tablets Reviewed by Momizat on . Η χρήση mobile application για κινητά τηλέφωνα και tablets γίνεται συνεχώς και πιο δημοφιλής. Συγκεκριμένα, σήμερα πάνω από το 70% των χρηστών προτιμούν να ενημ Η χρήση mobile application για κινητά τηλέφωνα και tablets γίνεται συνεχώς και πιο δημοφιλής. Συγκεκριμένα, σήμερα πάνω από το 70% των χρηστών προτιμούν να ενημ Rating: 0

Επιδότηση για εφαρμογές κινητών και tablets

Επιδότηση για εφαρμογές κινητών και tablets

Η χρήση mobile application για κινητά τηλέφωνα και tablets γίνεται συνεχώς και πιο δημοφιλής. Συγκεκριμένα, σήμερα πάνω από το 70% των χρηστών προτιμούν να ενημερώνονται μέσα από ένα mobile application!

Γιατί όμως μια επιχείρηση να κάνει Mobile & Tablet Application;

Ενδεικτικά σας αναφέρουμε:

–   Οι mobile εφαρμογές λειτουργούν αποκλειστικά για κινητά τηλέφωνα και tablets.

–   Μια εφαρμογή ανοίγει μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα σε σχέση με ένα site που χρειάζεται περισσότερο χρόνο για να φορτώσει από τον browser του κινητού.

–    Η επικοινωνία με τους πελάτες είναι 24/7!

–    Το κοινό που χρησιμοποιεί mobile apps είναι συνεχώς αυξανόμενο, άρα κάνοντας ένα mobile application η επιχείρηση έχει πρόσβαση σε νέο κοινό που μέχρι σήμερα δεν την γνώριζε!

–    Με ένα mobile application η επιχείρηση παίρνει θέση στην αγορά. Δηλαδή δημιουργώντας σήμερα ένα mobile application έχει προβάδισμα έναντι των επιχειρήσεων του κλάδου που θα το κάνουν 2 ή 3 χρόνια αργότερα.

Η FOCUS-ON GROUP ως αποκλειστικός αντιπρόσωπος της Clickgate LTD (http://clickgate.net/)  αφουγκράζοντας τις ανάγκες της εποχής, στα πλαίσια της Κοινωνικής Εταιρικής Ευθύνης, επιδοτεί τις επιχειρήσεις που θέλουν να αποκτήσουν της δική τους mobile εφαρμογή με ποσοστό που ξεπερνάει το 90 %. Η πρωτοβουλία της FOCUS-ON GROUP στηρίζεται στην ενίσχυση των ελληνικών επιχειρήσεων προκειμένου να αξιοποιήσουν καινοτόμες εφαρμογές σε «έξυπνες» συσκευές κινητών επικοινωνιών (smartphones) και tablets.

Απαντήστε στη φόρμα ενδιαφέροντος μας εδώ. Κρατείται σειρά προτεραιότητας.

© 2010-2017 Powered By Indrama.gr team

Scroll to top