Εξιχνίαση κλοπής δίκυκλου μοτοποδηλάτου Reviewed by Momizat on . Σχηματίσθηκε σχετική δικογραφία σε βάρος 19χρονου ημεδαπού Εξιχνιάστηκε, ύστερα από έρευνες των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Δράμας με τη συνδρομή αστυνομ Σχηματίσθηκε σχετική δικογραφία σε βάρος 19χρονου ημεδαπού Εξιχνιάστηκε, ύστερα από έρευνες των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Δράμας με τη συνδρομή αστυνομ Rating: 0

Εξιχνίαση κλοπής δίκυκλου μοτοποδηλάτου

Σχηματίσθηκε σχετική δικογραφία σε βάρος 19χρονου ημεδαπού

Εξιχνιάστηκε, ύστερα από έρευνες των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Δράμας με τη συνδρομή αστυνομικών του Τμήματος Τροχαίας Δράμας, κλοπή δίκυκλου μοτοποδηλάτου, που διαπράχθηκε, την 11/12-4-2015 το βράδυ, στην Δράμα.

Σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή, σε βάρος 19χρονου ημεδαπού, διότι όπως προέκυψε, το παραπάνω χρονικό διάστημα, είχε αφαιρέσει από την πόλη της Δράμας, ένα δίκυκλο μοτοποδήλατο.

Κατά τη διάρκεια των ερευνών, οι αστυνομικοί εντόπισαν στην κατοχή του δράστη το αφαιρεθέν δίκυκλο, το οποίο κατασχέθηκε και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του.

Σημειώνεται ότι ο 19χρονος έχει απασχολήσει επανειλημμένα κατά το παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για κλοπές.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Δράμας, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Δράμας.

© 2010-2017 Powered By Indrama.gr team

Scroll to top