Επίσκεψη της Βουλευτή Β’ Πειραιώς της Δημοκρατικής Αριστεράς κα. Γιαννακάκη Μαριά στο Δήμαρχο Δράμας Reviewed by Momizat on . Το Δήμαρχο Δράμας κ. Χριστόδουλο Μαμσάκο επισκέφθηκαν την Τετάρτη 20 Μαΐου 2015 η Βουλευτής Β' Πειραιώς κα. Μαρία Γιαννακάκη με μέλη της Ν.Ε. ΔΗΜΑΡ Δράμας. Η κα Το Δήμαρχο Δράμας κ. Χριστόδουλο Μαμσάκο επισκέφθηκαν την Τετάρτη 20 Μαΐου 2015 η Βουλευτής Β' Πειραιώς κα. Μαρία Γιαννακάκη με μέλη της Ν.Ε. ΔΗΜΑΡ Δράμας. Η κα Rating: 0

Επίσκεψη της Βουλευτή Β’ Πειραιώς της Δημοκρατικής Αριστεράς κα. Γιαννακάκη Μαριά στο Δήμαρχο Δράμας

Επίσκεψη της Βουλευτή Β’ Πειραιώς της Δημοκρατικής Αριστεράς κα. Γιαννακάκη Μαριά στο Δήμαρχο Δράμας

Το Δήμαρχο Δράμας κ. Χριστόδουλο Μαμσάκο επισκέφθηκαν την Τετάρτη 20 Μαΐου 2015 η Βουλευτής Β’ Πειραιώς κα. Μαρία Γιαννακάκη με μέλη της Ν.Ε. ΔΗΜΑΡ Δράμας.
Η κα. Γιαννακάκη πλαισιωμένη από τον κ. Χατζηγεωργίου Παναγιώτη – Γραμματέας Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, Αβραμίδη Κωνσταντίνο – Αναπληρωτής Γραμματέας Ν.Ε. ΔΗΜΑΡ Δράμας και Πολιτευτής και οι κα. Ανδρεάδου Κατερίνα και Αβραμίδης Νικόλαος – Μέλη της Ν.Ε. ΔΗΜΑΡ Δράμας, ενημερώθηκαν για ζητήματα του Δήμου Δράμας και γενικότερα για θέματα που απασχολούν την Τοπική Αυτοδιοίκηση.

20150520_150013 (Custom)
Ο Δήμαρχος Δράμας κ. Χριστόδουλος Μαμσάκος συζήτησε επί μακρών με τους παρευρισκόμενους και αναφέρθηκε σε θέματα που απασχολούν τον Δήμο Δράμας όπως η έλλειψη προσωπικού, η μείωση πόρων από την κεντρική κυβέρνηση, καθώς και προβλήματα που αντιμετωπίζει η Τοπική Αυτοδιοίκηση όπως η Περιφερειακή Διαχείριση των απορριμάτων, η ΠΝΔ για τα ταμειακά διαθέσιμα των ΟΤΑ και πολλά άλλα θέματα.
Η κα. Γιαννακάκη έδειξε μεγάλο ενδιαφέρων για την πόλη μας και εξέφρασε την επιθυμία να την επισκεφθεί στο άμεσο μέλλον.

Από το Γραφείο Τύπου

© 2010-2017 Powered By Indrama.gr team

Scroll to top