Αύριο το πρώτο φιλικό με τον Πανθρακικό στις 18.45 στο γήπεδο της Δόξας Reviewed by Momizat on . Η Διοικούσα Επιτροπή του Γ.Σ. ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ ανακοινώνει την διεξαγωγή του πρώτου φιλικού αγώνα της ομάδας μας με την ομάδα του Πανθρακικού την Παρασκευή 31/7/2016 Η Διοικούσα Επιτροπή του Γ.Σ. ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ ανακοινώνει την διεξαγωγή του πρώτου φιλικού αγώνα της ομάδας μας με την ομάδα του Πανθρακικού την Παρασκευή 31/7/2016 Rating: 0

Αύριο το πρώτο φιλικό με τον Πανθρακικό στις 18.45 στο γήπεδο της Δόξας

Αύριο το πρώτο φιλικό με τον Πανθρακικό στις 18.45 στο γήπεδο της Δόξας

Η Διοικούσα Επιτροπή του Γ.Σ. ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ ανακοινώνει την διεξαγωγή του πρώτου φιλικού αγώνα της ομάδας μας με την ομάδα του Πανθρακικού την Παρασκευή 31/7/2016 στις 18.45 στο γήπεδο της Δόξας. Μετά από αρκετό καιρό οι δραμινοί φίλαθλοι θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την ομάδα μας με αντίπαλο μια ισχυρή ομάδα της Super League.

Γι’ αυτό καλούμε όλους τους φιλάθλους να παραβρεθούν στο γήπεδο και να ενισχύσουν έτσι τη νέα αυτή προσπάθεια διοίκησης, παικτών και προπονητών για την επίτευξη του στόχου που έχει τεθεί από την αρχή της χρονιάς για την άνοδο. Πιστεύουμε πως με την τεράστια ώθηση που μπορούν να προσφέρουν οι φίλαθλοι της ομάδας μας σε συνδυασμό με τη συνετή διαχείριση της Διοικούσας Επιτροπής και με την αμέριστη συμπαράσταση της διοίκησης του Γυμναστικού Συλλόγου ο στόχος αυτός θα επιτευχθεί.

ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΟΙΚΟΥΣΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΓΣ ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ

© 2010-2017 Powered By Indrama.gr team

Scroll to top