Αναζητώντας τα αληθινά Χριστούγεννα από την Ένωση Κυριών Δράμας Reviewed by Momizat on .   Πλήθος κόσμου κατέκλυσε χθες Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου την αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Δήμου Δράμας με αφορμή την χριστουγεννιάτικη εκδήλωση της Ένωσης Κυρ   Πλήθος κόσμου κατέκλυσε χθες Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου την αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Δήμου Δράμας με αφορμή την χριστουγεννιάτικη εκδήλωση της Ένωσης Κυρ Rating: 0

Αναζητώντας τα αληθινά Χριστούγεννα από την Ένωση Κυριών Δράμας

Αναζητώντας τα αληθινά Χριστούγεννα από την Ένωση Κυριών Δράμας

 

Πλήθος κόσμου κατέκλυσε χθες Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου την αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Δήμου Δράμας με αφορμή την χριστουγεννιάτικη εκδήλωση της Ένωσης Κυριών Δράμας.
Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της Ονειρούπολης 2015 σε συνεργασία με τον Δήμο Δράμας και την ΔΕΚΠΟΤΑ. Χαιρετίζοντας η πρόεδρος Αλίκη Τσιαμούρα μεταξύ άλλων επεσήμανε: «Ευχαριστώ τον πατέρα Χριστόδουλο ο οποίος με αγάπη και προθυμία ανταποκρίθηκε στο κάλεσμά μας. Ο πατέρας Χριστόδουλος γνωρίζει από κοντά το έργο μας, μας ενθαρρύνει και με τις συχνές επισκέψεις του μας γεμίζει με ευλογία και ευχές. Επιτρέψτε μου στο σημείο αυτό απευθυνόμενη στους γονείς του και εκ μέρους όλων των Δραμινών να τους πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ”. Η κ. Τσιαμούρα απευθυνόμενη στο έργο που επιτελείται σε καθημερινή βάση στον φορέα αμαφέρθηκε στην πρόσφατη αξιολόγηση του συλλόγου που έγινε από επτά πανεπιστήμια της Ελλάδας και του εξωτερικού καθώς και δύο ερευνητικά κέντρα. Συγκεκριμένα ανέφερε: “Αποτέλεσμα όλης αυτής της γιγαντιαίας προσπάθειας που γίνεται με την συνδρομή δεκάδων εθελοντών και εθελοντριών που σε καθημερινή βάση ο αριθμός τους ανέρχεται σε είκοσι πέντε άτομα, ήταν να αξιολογηθεί ο φορέας μας από επτά πανεπιστήμια της Ελλάδας και του εξωτερικού, καθώς και δύο ερευνητικά κέντρα με επικεφαλής το Τμήμα Πολιτικής Επιστήμης και Διεθνών Σχέσεων του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου. Το άριστα ήταν τα τέσσερα αστεράκια και ο φορέας μας απέσπασε τρία. Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι και ταυτόχρονα το αποτέλεσμα αυτό μας γεμίζει με ακόμη περισσότερη ευθύνη”.

141
Αμέσως μετά η χορωδία παραδοσιακής και βυζαντινής χορωδίας του συλλόγου υπό την διεύθυνση του καλλιτεχνικού διευθυντή Ελευθέριου Καλλινικίδη απέδωσε χριστουγεννιάτικους ύμνους, ενώ στη συνέχεια ο πατέρας Χριστόδουλος Μετεντζίδης, εφημέριος του Ιερού Μητροπολιτικού Ναού Δράμας μίλησε με θέμα: “Αναζητώντας τα αληθινά Χριστούγεννα”. Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με κάλαντα από την χορωδία της Ένωσης Κυριών.
ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΚΥΡΙΩΝ ΔΡΑΜΑΣ

© 2010-2017 Powered By Indrama.gr team

Scroll to top