Για τρίτη χρονιά ο ΧΙΛΙΩΤΗΣ ΔΡΑΜΑ 1986 συμμετέχει στο διεθνές τουρνουά της Θεσσαλονίκης Reviewed by Momizat on . ΣΤΟ 4ΗΜΕΡΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΤΟΥΡΝΟΥΑ CLIMAX. ΟΙ ΠΑΙΔΕΣ ΤΟΥ ΧΙΛΙΩΤΗΣ ΔΡΑΜΑ 1986 ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΕΘΝΗ ΝΙΚΗ ΕΠΙ ΤΗΣ ΙΣΧΥΡΗΣ RK PRVIAS 25-20. ΗΤΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΟΙΒΟ. ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΝΕΩΝ Ο ΣΤΟ 4ΗΜΕΡΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΤΟΥΡΝΟΥΑ CLIMAX. ΟΙ ΠΑΙΔΕΣ ΤΟΥ ΧΙΛΙΩΤΗΣ ΔΡΑΜΑ 1986 ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΕΘΝΗ ΝΙΚΗ ΕΠΙ ΤΗΣ ΙΣΧΥΡΗΣ RK PRVIAS 25-20. ΗΤΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΟΙΒΟ. ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΝΕΩΝ Ο Rating: 0

Για τρίτη χρονιά ο ΧΙΛΙΩΤΗΣ ΔΡΑΜΑ 1986 συμμετέχει στο διεθνές τουρνουά της Θεσσαλονίκης

Για τρίτη χρονιά ο ΧΙΛΙΩΤΗΣ ΔΡΑΜΑ 1986 συμμετέχει στο διεθνές τουρνουά της Θεσσαλονίκης

ΣΤΟ 4ΗΜΕΡΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΤΟΥΡΝΟΥΑ CLIMAX. ΟΙ ΠΑΙΔΕΣ ΤΟΥ ΧΙΛΙΩΤΗΣ ΔΡΑΜΑ 1986
ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΕΘΝΗ ΝΙΚΗ ΕΠΙ ΤΗΣ ΙΣΧΥΡΗΣ RK PRVIAS 25-20. ΗΤΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΟΙΒΟ.
ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΝΕΩΝ Ο ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ.

Για τρίτη χρονιά ο ΧΙΛΙΩΤΗΣ ΔΡΑΜΑ 1986 συμμετέχει στο μεγάλο διεθνές τουρνουά της Θεσσαλονίκης CLIMAX στο οποίο συμμετέχουν δώδεκα ομάδες.
Οι παίδες του Σάκη Βαλαβάνη στην πρεμιέρα μουδιασμένοι ηττήθηκαν από τον Φοίβο, ενώ την Δευτέρα κέρδισαν την RK PRVIAS από το Μυροβούνιο με 25-20 πραγματοποιώντας την έκπληξη του τουρνουά. Το βράδυ στις 21:30 αγωνίζονται με την ομάδα των Ε.Σ.Ν. Βριλησσίων που τερμάτισε πέρυσι τέταρτη στο Πανελλήνιο. Η συγκεκριμένη ομάδα έχει στις τάξεις της τους Τρουμπούκη, Τσαύλο, Κρανά, Γκαμότσο που έχουν ήδη κληθεί στην Εθνική Παίδων.
(ΒΑΛΑΒΑΝΗΣ) Γκαμότσος, Φραγκούλης, Τρουμπούκης, Τσαύλος, Κρανάς, Στρατηγέλης, Πετσάνης, Χιλιώτης, Δελιάς, Μαλαμίδης, Παστρικός, Κωνσταντινίδης, Παπαδόπουλος.

drama86
Οι πολύ καλές εμφανίσεις που πραγματοποίησε ο Λευτέρης Παπάζογλου στο πρωτάθλημα της Α2 οδήγησαν τον ομοσπονδιακό προπονητή Στέλιο Σειρεκίδη στην κλήση του στην Εθνική ομάδα Νέων. Ο Λευτέρης είναι ο εικοστός αθλητής του συλλόγου που περνά το κατώφλι των Εθνικών ομάδων. Η οικογένεια του ΧΙΛΙΩΤΗΣ ΔΡΑΜΑ 1986 του εύχεται καλή επιτυχία.

© 2010-2017 Powered By Indrama.gr team

Scroll to top