Με επιτυχία εξελίχθηκε το Φεστιβάλ Νεανικών Μουσικών Συγκροτημάτων Κ. Αγρού Reviewed by Momizat on . Με απόλυτη επιτυχία εξελίχθηκε το Φεστιβάλ Νεανικών Μουσικών Συγκροτημάτων Καλού Αγρού, αν και η απρόσμενη ανακατωσούρα λόγω καιρικών συνθηκών εμπόδισε πολλά απ Με απόλυτη επιτυχία εξελίχθηκε το Φεστιβάλ Νεανικών Μουσικών Συγκροτημάτων Καλού Αγρού, αν και η απρόσμενη ανακατωσούρα λόγω καιρικών συνθηκών εμπόδισε πολλά απ Rating:

Με επιτυχία εξελίχθηκε το Φεστιβάλ Νεανικών Μουσικών Συγκροτημάτων Κ. Αγρού

Με απόλυτη επιτυχία εξελίχθηκε το Φεστιβάλ Νεανικών Μουσικών Συγκροτημάτων Καλού Αγρού, αν και η απρόσμενη ανακατωσούρα λόγω καιρικών συνθηκών εμπόδισε πολλά από τα συγκροτήματα της 2ης ημέρας να παρουσιάσουν την δουλειά τους.

Οι εξελίξεις στα θέματα οργάνωσης ήταν αισθητές, καθώς η σκηνή μετατράπηκε σε «γήπεδο» (λόγο επέκτασης της την φετινή χρονιά), οι εθελοντές αυξήθηκαν και η ποιότητα των ηχητικών αναπτύχθηκε ραγδαία!

Οι διοργανωτές μας υποσχέθηκαν την επανάληψη της δεύτερης ημέρας για να ικανοποιήσουν όλες τις μπάντες και να φυσικά τους οπαδούς τους που περίμεναν να τους δουν και δεν τα κατάφεραν.

Πάντα τέτοια λοιπόν!

© 2010-2017 Powered By Indrama.gr team

Scroll to top