Απαγόρευση κυκλοφορίας, στάσης και στάθμευσης των οχημάτων όλων των κατηγοριών στα πλαίσια διεξαγωγής φιλικού ποδοσφαιρικού αγώνα Reviewed by Momizat on . Απαγόρευση κυκλοφορίας, στάσης και στάθμευσης των οχημάτων όλων των κατηγοριών στα πλαίσια διεξαγωγής φιλικού ποδοσφαιρικού αγώνα, μεταξύ των ομάδων ΄΄Γ.Σ. ΔΟΞΑ Απαγόρευση κυκλοφορίας, στάσης και στάθμευσης των οχημάτων όλων των κατηγοριών στα πλαίσια διεξαγωγής φιλικού ποδοσφαιρικού αγώνα, μεταξύ των ομάδων ΄΄Γ.Σ. ΔΟΞΑ Rating: 0

Απαγόρευση κυκλοφορίας, στάσης και στάθμευσης των οχημάτων όλων των κατηγοριών στα πλαίσια διεξαγωγής φιλικού ποδοσφαιρικού αγώνα

Απαγόρευση κυκλοφορίας, στάσης και στάθμευσης των οχημάτων όλων των κατηγοριών στα πλαίσια διεξαγωγής φιλικού ποδοσφαιρικού αγώνα

Απαγόρευση κυκλοφορίας, στάσης και στάθμευσης των οχημάτων όλων των κατηγοριών στα πλαίσια διεξαγωγής φιλικού ποδοσφαιρικού αγώνα, μεταξύ των ομάδων ΄΄Γ.Σ. ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ –Π.Α.Ε. ΠΑΟΚ΄΄ το Σάββατο 03-09-2016 και ώρα 20:00΄».

 

Ο  ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ TΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΔΡΑΜΑΣ

Έχοντας υπόψη :

  1. Τις διατάξεις του άρθρου 52 παρ.2 του Ν.2696/99 «Περί Κώδικος Οδικής Κυκλοφορίας».
  2. Το γεγονός ότι το Σάββατο 03-09-2016 και ώρα 20:00΄ θα διεξαχθεί φιλικός ποδοσφαιρικός αγώνας, μεταξύ των ομάδων Γ.Σ. ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ- Π.Α.Ε. ΠΑΟΚ στο γήπεδο ¨ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ¨.
  3. Το γεγονός ότι η κυκλοφορία των οχημάτων δύναται να πραγματοποιείται χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα από άλλες οδούς.
  4. Το γεγονός ότι η εν λόγω ρύθμιση αποτελεί έκτακτη περίπτωση και επιβάλλεται από ιδιαίτερους λόγους ασφαλείας για αντιμετώπιση τελείως προσωρινής κατάστασης, από τις διατάξεις της παρούσας, δεν προκαλείται  δαπάνη σε βάρος του Δημοσίου και αποσκοπούντες στην αποτροπή ενδεχομένου ατυχήματος  και την προστασία των διερχομένων.

 

Α Π Ο Φ Α Σ Ι Ζ Ο Υ Μ Ε

1.-  Απαγορεύουμε προσωρινά την κυκλοφορία, στάση και στάθμευση των οχημάτων όλων των κατηγοριών (εκτός των οχημάτων έκτακτης ανάγκης)  :

Το Σάββατο 03-09-2016, στις οδούς Καστρινού και Δουμπέσα σε όλο το μήκος τους, κατά τις ώρες 17:00΄ έως 23:00΄.

 

     Στα τμήματα αυτά απαγορεύουμε και την στάση και στάθμευση όλων των οχημάτων όλων των κατηγοριών.

2.-  Η κυκλοφορία των οχημάτων θα γίνεται από παράπλευρες οδούς, σύμφωνα με τη σήμανση που θα τοποθετηθεί για το σκοπό αυτό,  με την συνδρομή του  Τμήματος Τροχαίας Δράμας για την διασφάλιση της ομαλής – ασφαλούς κυκλοφορίας οχημάτων. Το Τμήμα Τροχαίας Δράμας,ανάλογα  με τις επικρατούσες συνθήκες και περιστάσεις ενδέχεται να λάβει πρόσθετα μέτρα τροχαίας, ήτοι πρόσθετες απαγορεύσεις κυκλοφορίας – εκτροπές και να παρατείνει τον χρόνο απαγόρευσης κυκλοφορίας σταθμεύσεων.

3.- Οι παραβάτες της παρούσας θα διώκονται και τιμωρούνται σύμφωνα με τις ισχύουσες διατάξεις, η δε εκτέλεσή της ανατίθεται στους Αστυνομικούς Υπαλλήλους.

4.-  Η παρούσα να δημοσιευθεί στον ημερήσιο τύπο και να αναρτηθεί στους συνήθεις τόπους δημοσίων ανακοινώσεων .

 

ΠΡΟΣ

1) Τ.Τ. ΔΡΑΜΑΣ

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

1) ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΑΣΤΥΝ. Δ/ΝΣΗ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ-ΘΡΑΚΗΣ

2) Α.Τ. ΔΡΑΜΑΣ

3) Τ.Α. ΔΡΑΜΑΣ

4) ΔΗΜΟΣ ΔΡΑΜΑΣ

5) ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΠΡΩΤΟΔΙΚΩΝ ΔΡΑΜΑΣ

6) ΓΡΑΦΕΙΟ ΥΠΑΣΠΙΣΤΗ Δ.Α. ΔΡΑΜΑΣ

7) ΚΕΝΤΡΟ R/T  Δ.Α.ΔΡΑΜΑΣ

Ο

Δ Ι Ε Υ Θ Υ Ν Τ Η Σ

 

Γεώργιος ΚΑΪΠΑΚΗΣ

ΤΑΞΙΑΡΧΟΣ

 

 

© 2010-2017 Powered By Indrama.gr team

Scroll to top