Διανομή σχολικών ειδών και αναβίωση παιχνιδιών Reviewed by Momizat on . Στο πλαίσιο της δράσης «Γνώση για ‘Όλους» η Ένωση Κυριών Δράμας θα μοιράσει αύριο Πέμπτη 8.9 2016 στη 1 το μεσημέρι σχολικά είδη στα τριάντα πέντε παιδιά του Κο Στο πλαίσιο της δράσης «Γνώση για ‘Όλους» η Ένωση Κυριών Δράμας θα μοιράσει αύριο Πέμπτη 8.9 2016 στη 1 το μεσημέρι σχολικά είδη στα τριάντα πέντε παιδιά του Κο Rating: 0

Διανομή σχολικών ειδών και αναβίωση παιχνιδιών

Διανομή σχολικών ειδών και αναβίωση παιχνιδιών

Στο πλαίσιο της δράσης «Γνώση για ‘Όλους» η Ένωση Κυριών Δράμας θα μοιράσει αύριο Πέμπτη 8.9 2016 στη 1 το μεσημέρι σχολικά είδη στα τριάντα πέντε παιδιά του Κοινωνικού Φροντιστηρίου.

Τα σχολικά είδη αποτελούν χορηγία τοπικών καταστημάτων και πανελληνίων που με αγάπη και προθυμία ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας. Αμέσως μετά την διανομή οι εθελόντριες δασκάλες μαζί με τα παιδιά θα πραγματοποιήσουν την δράση «Αναβίωση παιχνιδιών». Στόχος είναι τα παιδιά Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης να γνωρίσουν παιχνίδια τα οποία έπαιζαν οι γονείς και οι παππούδες τους όπως, κουτσό, σπασμένο τηλέφωνο, κρυφτό, κυνηγητό, τζαμί, σχοινάκι, διελκυστίνδα.

Η Ένωση Κυριών Δράμας στο πλαίσιο συνεργασίας με το Μη Κερδοσκοπικό Σωματείο «Δεσμός» από τις 15 Ιανουαρίου 2016 συμμετέχει στο «Πρόγραμμα Δεσμός για τους Νέους». Το πρόγραμμα αφορά στην στελέχωση του φορέα για ένα χρόνο μέσω της κάλυψης των ασφαλιστικών και μισθολογικών εισφορών ενός στελέχους.

TO ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΚΥΡΙΩΝ ΔΡΑΜΑΣ

 

© 2010-2017 Powered By Indrama.gr team

Scroll to top