Με «πειραματική» σύνθεση, αφού έπαιξαν κυρίως δοκιμαζόμενοι, νεαροί και παίκτες από την Κ19, ενώ εκκρεμούν μεταγραφές αλλά και «είσοδος» παικτών που έλειπαν, η Δόξα Δράμας έφερε ισοπαλία 1-1 στην έδρα της μαχητικής Προσοτσάνης, στο πρώτο τεστ της προετοιμασίας.
Οι γηπεδούχοι του Φώτη Χατζηκυριάκου άφησαν καλές εντυπώσεις και είχαν ατού την ομοιογένεια, δείχνοντας ότι θα είναι από τις σταθερές αξίες στο τοπικό.
Η ομάδα του Σωκράτη Οφρυδόπουλου θα χρειαστεί χρόνο «μονταρίσματος» στα επόμενα τεστ, έχοντας δεδομένα δρόμο μπροστά της για να κριθεί και είναι σαφές ότι θα έχει διαφορετικό προφίλ στα επίσημα ματς.
Μόλις στο 1΄ ο νεαρός Μίλτος Πετρόπουλος άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους, ενώ το τελικό 1-1 διαμόρφωσε στο 86΄ με κεφαλιά ο Βαγγέλης Αυλωνίτης, με κεφαλιά σε γέμισμα του Αλέξη Κόντου.
Ευκαιρίες για τη Δόξα έχασαν οι Παπαϊωάννου (36΄), Ρουγκάλας (40΄), Κόντος (75΄, 84΄), ενώ ακυρώθηκε ως οφσάιντ γκολ του Σαμπανίδη στο 47΄. Για την Προσοτσάνη απείλησαν οι Γουνατίδης (13΄, 20΄), Κ. Τσακμακίδης (28΄).
Για τους Μαυραετούς δεν έπαιξε ο τραυματίας Σιώπης και οι Αργυρόπουλος, Ρόβας και Παπαργυρίου. Το επόμενο τεστ θα δοθεί την Τετάρτη, με τη Δόξα Κάτω Καμήλας, στο γήπεδο της ΕΠΣ Σερρών.
*Το επόμενο διάστημα θα ανακοινωθούν επίσημα οι μεταγραφές, για να οριστικοποιηθεί το νέο ρόστερ των Μαυραετών.
*Παρών στο γήπεδο ήταν ο πρόεδρος της ΕΠΣ Δράμας, Γιώργος Χατζησαρόγλου.
ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗ: Αβραάμ, Δ. Καλαϊτζής, Παπαμιχαήλ, Πατένταλης, Αστερίου, Περσιανλής, Γουνατίδης, Ρούσσος, Κ. Τσακμακίδης, Μ. Πετρόπουλος, Κ. Πετρόπουλος. Έπαιξαν και οι Οικονόμου, Μωυσίδης, Κερασίδης, Κ. Καλαϊτζής, Καρακάσης, Κοκλίδης, Α. Τσακμακίδης, Αντωνιάδης, Κυριακίδης.
ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ: Γουϊνεϊ (30΄ Ηλιάδης, 60΄ Μένκα), Χατζηκούρτης (46΄ Αυλωνίτης), Ενγκόγκα (46΄ Παπάζογλου), Ρουγκάλας (46΄ Καψάλης), Χατζηδημητρίου (46΄ Μαρκοπουλιώτης), Ρούτσης (46΄ Πλέγας), Παπαϊωάννου (46΄ Παρασκευάς), Τσάκας (46΄ Κόντος), Πουλάς (46΄ Τάσιος), Γεωργιάδης (46΄ Κρητικός), Περέγιο (46΄ Σαμπανίδης).
Φωτό:Χριστίνα Γεωργιάδου
Γραφείο Τύπου
ΠΑΕ Δόξα Δράμας