Ο Δήμαρχος Δράμας είχε σήμερα συναντήσεις με τις σχολικές καθαρίστριες, ενόψει της έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς.
Αρχικά, υποδέχθηκε στο γραφείο του το Διοικητικό Συμβούλιο των σχολικών καθαριστριών, με το οποίο συζήτησε ζητήματα που αφορούν τις συνθήκες εργασίας και τον προγραμματισμό της καθαριότητας στα σχολεία.
Στη συνέχεια, πραγματοποιήθηκε διευρυμένη σύσκεψη στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Δημαρχείου, παρουσία όλων των σχολικών καθαριστριών, της Προϊσταμένης του Τμήματος Παιδείας, Τασούλας Μωυσιάδου και του Εντεταλμένου Δημοτικού Συμβούλου για θέματα Παιδείας κ. Κωνσταντίνου Δεβρίκη.
Ο Δήμαρχος δεσμεύτηκε ότι δεν θα υπάρξει καμία αλλαγή στο ισχύον καθεστώς που να θίγει τις εργαζόμενες, ενώ ανακοίνωσε ότι φέτος, για πρώτη φορά, οι σχολικές καθαρίστριες θα πληρωθούν νωρίτερα από κάθε άλλη χρονιά – γεγονός που έγινε δεκτό με ιδιαίτερο ενθουσιασμό.
Τέλος, ζήτησε τη στενή συνεργασία όλων, τόσο με τους Διευθυντές των σχολικών μονάδων όσο και με τους ίδιους τους μαθητές, τονίζοντας ότι μόνο με κοινή προσπάθεια θα μπορέσουν να εξασφαλιστούν η καθαριότητα, η υγιεινή και η εύρυθμη λειτουργία των σχολείων της Δράμας.
Σε δήλωσή του, ο Δήμαρχος Δράμας υπογράμμισε:
«Οι σχολικές καθαρίστριες είναι πολύτιμες συνεργάτιδες του Δήμου Δράμας. Είμαστε δίπλα τους, αναγνωρίζουμε καθημερινά το σημαντικό έργο που προσφέρουν και δεσμευόμαστε να τις στηρίζουμε έμπρακτα.»














