Tρίτη 29/1: Γενικά ηλιοφάνεια και αραιές νεφώσεις. Στην νότια και ανατολική χαλκιδική,στην μαγνησία,τις σποράδες και αργότερα στην ανατολική στερεά και ανατολική πελοπόννησο είναι πιθανό να σημειωθούν τοπικές βροχές μικρής διάρκειας και ασθενείς χιονοπτώσεις στα ορεινά. Περισσότερες βροχές προς το βράδυ και μετά θα εκδηλωθούν στην βόρεια κρήτη. Οι άνεμοι βόρειοι 5-6 beaufort στο αιγαίο,3-4 και σταδιακά 5 στο ιόνιο. H θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο κατα την διάρκεια της ημέρας.
Τετάρτη 30/1: Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις. Υπάρχει πιθανότητα τοπικών ασθενών βροχών στην εύβοια,τις σποράδες και ιδιαίτερα στην κρήτη. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 5-6 beaufort στο ιόνιο,6-7 στο αιγαίο ενώ στο καρπάθιο θα φτάσουν και τα 8 beaufort. Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή.
Πέμπτη 31/1: Γενικά βελτιωμένος. Ανεμοι βόρειοι 4-5 και τοπικά στο νότιοανατολικό αιγαίο 6-7. Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο στις περισσότερες περιοχές,πιό σημαντική στα δυτικά και νότια της χώρας αλλά στην ανατολική χώρα θα παραμείνει η σχετική ψύχρα.
Παρασκευή 1/2/: Φαίνεται να διατηρούνται οι συνθήκες της πέμπτης και μάλιστα οι βορειάδες θα εξασθενήσουν και δεν θα ξεπερνούν τα 5 beaufort. H θερμοκρασία σε μικρή κάμψη στα βόρεια και ανατολικά απο το βράδυ.
Διάστημα 2/2 εώς 7/2: Στο ξεκίνημα του θα επικρατήσουν νότιάδες με αυξημένη υγρασία και σχετικά υψηλές θερμοκρασίες στις περισσότερες περιοχές(ψυχρότερο σκηνικό στα βόρεια). Απο πλευράς φαινομένων φαίνεται ότι απο τις 3/2 και έπειτα,μέχρι το τέλος του διαστήματος, οι πιθανότητες για βροχέρό σκηνικό είναι μεγάλες. Εκτός αυτών,όσο θα βαδίζει στο τέλος του αυτό το διάστημα,είναι πιθανό ψυχρές αέριες μάζες να κατέλθουν απο την κεντρική ευρώπη προς την χώρα μας και σταδιακά να αλλάξουν το σκηνικό σε πιό χειμωνιάτικο.





