4000 φίλαθλοι και σήμερα το γήπεδο της Δόξας. Για ακόμη μία φορά αποδεικνύουμε ότι βρισκόμαστε δίπλα στην ομάδα μας.
Ξεκίνησε ωραία το παιχνίδι με πρώτη ευκαιρία στο 10′ λεπτό και τον Κάπελ απο πλάγια να χτυπάει δυνατό σουτ όπου πετυχαίνει το κάθετο δοκάρι της εστίας του Γουμαγιά. Στο 16′ ο Μιλένκοβιτς πασάρει στον Κάπελ μα ο δεύτερος δεν κατάφερε να σουτάρει δυνατά. Μέχρι και το 34′ χάνουν αρκετές ευκαιρίες ο Απόλλων Σμύρνης. Μπαίνουν ξανά δυνατά οι Μαυραετοί με μία καλή ευκαιρία των Τότο και Ιντζόγλου αλλά καταλήγει άουτ.
Στο 37΄σέντρα του Κάπελ στον Ιντζόγλου και στην συνέχεια στον Τότο μα ο Γουμάγιας μπλόκαρε. Στο 40′ αυτή την φορά ο Ρούσεφ στον Μπάρος και ξανά μπλοκάρει ο Γουμάγιας. Μέχρι το τέλος του ημιχρόνου χάνουν δύο ευκαιρίες αντίπαλη ομάδα. Τελειώνει το ημίχρονο και βρίσκει τις δύο ομάδες ισόπαλες.
Δεύτερο ημίχρονο ξεκινάει με αλλαγή, στην θέση του Στεργιανού θα μπεί ο Καμινιώτης. Πάλι δυνατά η Δόξα στο 50′, με σέντρα του Μπουτζίκου στον Κοντέων μα καταλήγει άουτ. Συνεχίζει στο 52′ ο Κάπελ σεντράρει στον Ιντζόγλου και εκείνος με κεφαλιά στέλνει στο οριζόντιο δοκάρι του Γουμάγια. Πολύ καλή ευκαιρία για να ανοίξει το σκορ υπέρ της Δόξας.
Ξανά ευκαιρία στο 54′ με Καμινιώτη να σεντράρει στον Κάπελ, μα η μπάλα βγαίνει άουτ. Στο 61′ μεγάλη ευκαιρία για την Δόξα, ο Κάπελ άδειασε τον Χατζηζήση σούταρε μέσα στην περιοχή και η μπάλα βγαίνει και πάλι άουτ. Στο 65′ δίνει κόκκινη στον Τσεμπερίδη και πέναλτι για την Δόξα. Χάθηκε όμως το πέναλτι αφού ο Ταραλίδης στόχευσε στο οριζόντιο δοκάρι.
Στο 78′ σε κενό τέρμα ο Απόλλων βάζει γκολ, κι έτσι ανοίγει το σκορ υπέρ αυτού. Στο 81′ αλλαγή για την Δόξα, στη θέση του Ταραλίδη μπαίνει ο Κάσσος και στο 85′ στη θέση του Ιντζόγλου ο Μουδούρογλου. Στο 92′ άλλη μία κίτρινη στον Χατζηζήση.
Στο 93′ τελευταία και πολύ καλή ευκαιρία απο τον Μουδούρογλου που έστειλε την μπάλα στο δοκάρι. Τέλος του αγώνα στο 95′, όπου βρίσκει νικητή τον Απόλλωνα και να σπάει το σερί της αήττητης πορείας της Δόξας.
Κοιτάμε, όμως, μπροστά και συνεχίζουμε με την εκπληκτική ΔΟΞΑ!!!!
Δόξα Δράμας (Παναγιώτης Τζαναβάρας): Δαύκος, Μπουτζίκος, Ρόυσεφ, Τότο, Κάπελ, Ταραλίδης, Κοντεών, Στεργιανός, Μιλένκοβιτς, Ιντζόγλου, Μπάρος
Απόλλων Σμύρνης (Αλέκος Βοσνιάδης): Γουμάγιας, Χατζηζήσης, Φαρινόλα, Κατσίκης, Μανιάς, Χιντζίδης, Τσεμπερίδης, Δεληζήσης, Ιασωνίδης, Καμαρά, Ρόβας.
Διαιτητές: Γιαννουλάκης, Παπαδόπουλος Π., Γούτας
Φωτορεπορτάζ Παύλος Σιδηρόπουλος































