Ήττα στις λεπτομέρειες για τους “μαυραετούς”
Και στην Ξάνθη ήταν παρών ο κόσμος της Δόξας
Αν και δεν ήταν και πολύ κακή η Δόξα απέναντι στην Ξάνθη, γνώρισε άλλη μια ήττα από την Ακριτική ομάδα. Ιδιαίτερη μνεία θα πρέπει να κάνουμε στους 100 περίπου φίλους των “μαυραετών” που παρά τη δυνατή βροχή δε σταμάτησαν λεπτό να στηρίζουν τους παίκτες του Μ.Κατσαβάκη. Επόμενη αναμέτρηση για τη Δόξα, είναι την Κυριακή 8 Απριλίου (ώρα 7 μ.μ.), όπου φιλοξενεί τον Εργοτέλη στο Καυτατζόγλειο.
Το ρεζουμέ της αναμέτρησης
Στα πρώτα λεπτά και οι δυο ομάδες προσπαθούσαν να βρουν τα πατήματα τους στον αγωνιστικό χώρο. Πρώτη καλή φάση από έναν πρώην ασπρόμαυρο, τον Μ.Μαρκόφσκι που έχασε την ευκαιρία. Τη δεύτερη φορά η ομάδα της Ξάνθης δε συγχώρεσε και με το πολύ όμορφο τέρμα του Βασιλακάκη πήρε το προβάδισμα στο σκορ. Το πρώτο μέρος ολοκληρώθηκε με την Ξάνθη να έχει το προβάδισμα, να ψάχνει το δεύτερο γκολ και τη Δόξα να στέκεται σχετικά καλά. Πρώτη καλή φάση για την Ξάνθη με τον Μαρκόφσκι να χάνει μεγάλη ευκαιρία με την κεφαλιά που επιχείρησε και πήγε άουτ. Ως το τέλος του αγώνα η Δόξα δε κατάφερε να γίνει απειλητική και έτσι γνώρισε ακόμα μια ήττα.
Οι φάσεις του αγώνα
Στο 7΄ σουτ του Μαρκόφσκι από πλάγια δεξιά μέσα από την περιοχή έδιωξε σε κόρνερ ο Ρόκα.
Στο 12΄ σουτ του Βασιλακάκη μετά από τη σέντρα του Μαρσελίνιο μέσα από την περιοχή έκανε το 1-0.
Στο 25΄παράλληλη σέντρα του Ψυχογιού, έδιωξε σωτήρια ο Στάσιακ προ του Κυβελίδη που ήταν μόνος του σε κενή εστία.
Στο 38΄εκτέλεση κόρνερ του Μαρσελίνιο, η μπάλα λόγω του αέρα πήρε πορεία προς την εστία, αλλά τελευταία στιγμή έσωσε ο Ρόκα.
Στο 45+1΄ σουτ του Ποι από ευνοϊκή θέση η μπάλα πέρασε άουτ.
Στο 46΄ σουτ του Λίμα έξω από την περιοχή, η μπάλα πέρασε άουτ.
Στο 55΄ σέντρα του Μαρσελίνιο, κεφαλιά του Μαρκόφσκι μέσα από τη μικρή περιοχή η μπάλα πέρασε άουτ.
Στο 77΄εκτέλεση φάουλ του Ουέλιγκτον μπλόκαρε ο Λυμπερόπουλος.
Οι συνθέσεις των ομάδων
Skoda Ξάνθη: Λυμπερόπουλος, Μπαξεβανίδης, Στάσιακ, Βάλλας, Μπέρτος, Φλίσκας, Βασιλακάκης, Μαρσελίνιο (62΄ Βλαχοδήμος), Σουάνης (81΄ Καζάκης), Πόι, Μαρκόφσκι (71΄ Μάνταλος).
Δόξα Δράμας: Ρόκα, Τριποτσέρης (76΄ Ρούτσης), Γκαρακλίδης (34΄ Αραβίδης), Βέρτζος, Σικαλιάς, Ψυχογιός, Λίμα, Παπαδόπουλος (62΄ Κάπελ), Αμπουμπακάρι, Ουέλινγκτον, Κυβελίδης.
















