Σάββατο 21 Δεκεμβρίου
10:00 & 17:30 Μικρή σκηνή. Η Εταιρία nutrimed και o Δρ. Αναστάσιος Παπαλαζάρου, Επιστημονικός Διευθυντής nutrimed Κλινικός Διαιτολόγος – Διατροφολόγος, θα παρουσιάσουν Διαδραστικά Παιχνίδια Διατροφής σε παιδιά. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει τα εξής: α) Διαδραστικά παιχνίδια διατροφής για παιδιά ηλικίας 6-10 ετών με την χρήση θεατρικού παιχνιδιού και τεχνικών βιωματικής μάθησης. β) Εργαστήρια χειροτεχνίας με θέμα τη διατροφή και την άσκηση. γ) Εργαστήρια γευστικών δοκιμών ή αφήγηση Χριστουγεννιάτικων διατροφοπαραμυθιών. δ) Διαδραστικές συζητήσεις και παιχνίδια για όλη την οικογένεια με θέμα την διατροφή και την άσκηση. ε) Μετρήσεις ύψους και βάρους των παιδιών …ας γίνει πράξη η ισορροπημένη διατροφή και κίνηση …μέσα στις γιορτές των Χριστουγέννων.
12:00 Κεντρική σκηνή. Ο Σύλλογος Εβριτών Ν. Δράμας, «Ο Έβρος», θα παρουσιάσει «Εβρίτικα Μασάλια», κάλαντα από τους Ρουγκουτσάδες του Έβρου και χορούς και τραγούδια της Θράκης.
13:00 Κεντρική σκηνή. Τμήματα της σχολής «Μπολερό» από τις Σέρρες θα χορέψουν για όλους εμάς …μπείτε στον ρυθμό τους !
13:30 Κεντρική σκηνή. Η χορωδία της Ένωσης Ποντίων Ωραιοκάστρου και φίλων παρουσιάζει τραγούδια και μουσικές από το Νεοελληνικό και Ποντιακό ρεπερτόριο.
15:00 Κεντρική σκηνή. Τα παιδικά τμήματα του Λαογραφικού Ομίλου Καρδίτσας «Καραγκούνα» παρουσιάζουν τραγούδια και χορούς από τη Θεσσαλία
16:00 Κεντρική σκηνή. Η Ονειρούπολη γεμίζει Λάτιν μουσικές στη μέση των Χριστουγέννων …υπεύθυνοι για αυτό η ομάδα Chorodrama.
17:30 Κεντρική σκηνή. Η σκηνή της Ονειρούπολης φιλοξενεί τμήματα της σχολής χορού της Έλενας και Κωνσταντίνας Νότα …ώρα για κλασικό μπαλέτο και όχι μόνο…
18:30 Κεντρική σκηνή. Η Θρακική Εστία Καλού Αγρού «Απόλλων» θα φιλοξενήσει στην σκηνή φίλους από το Ιβαίλογκραφ της Βουλγαρίας. Θα παρουσιάσουν μια θρακιώτικη βραδιά με μουσική και Δρώμενα και έθιμα της περιοχής
19:30 Μουσικό Σχολείο. Η καθιερωμένη Χριστουγεννιάτικη Συναυλία από τους μαθητές του Μουσικού Σχολείου Δράμας. Κάλαντα και τραγούδια
20:00 Κεντρική σκηνή. Ο επίσημος καλεσμένος της Ονειρούπολης για φέτος, παρουσιαστής Θέμης Γεωργαντάς γιορτάζει μαζί μας τα δέκατα γενέθλια μας, με τις μουσικές του επιλογές που θα μας ξεσηκώσουν σε ένα μοναδικό dj set ! Χρόνια πολλά Ονειρούπολη !
Γαλλικές συνταγές και παραμύθια …στο σπιτάκι Παραμυθιού από τις 18:00 – 20:00 & 19:00 – 21:00 στο σπιτάκι της Ζαχαροπλαστικής.








