Συνελήφθησαν χθες και σήμερα (14/15-7-2014), στη Δράμα, και το Δοξάτο Δράμας, από αστυνομικούς των Τμημάτων Ασφάλειας Δράμας και του Αστυνομικού Τμήματος Δοξάτου Δράμας, τρεις ημεδαποί, ηλικίας 36, 37, 61 (άνδρες) ετών, για μη καταβολή οφειλών προς το Δημόσιο.
Αναλυτικότερα:
• Σήμερα το πρωί, στο Δοξάτο Δράμας, οι αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Δοξάτου Δράμας, συνέλαβαν τον 61χρονο, διότι σε βάρος του έχουν βεβαιωθεί χρέη, ύψους 100.953,02 ευρώ.
• Χθες το πρωί, στη Δράμα, οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Δράμας, συνέλαβαν τον 36χρονο, διότι σε βάρος του έχουν βεβαιωθεί χρέη, που ανέρχονται σε 116.945,27 ευρώ.
• Χθες το πρωί, στη Δράμα, οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Δράμας, συνέλαβαν τον 37χρονο, διότι σε βάρος του έχουν βεβαιωθεί χρέη, που ανέρχονται σε 118.347,45 ευρώ.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στους αρμόδιου Εισαγγελείς.








